Ko će da lovi Perišića? Gobeljić favorit, ali...

Vladan Milojević će konačnu odluku doneti nakon treninga na Alijanc аreni. . .

Fudbal 17.09.2019 | 16:52
Ko će da lovi Perišića? Gobeljić favorit, ali...
Crvena zvezda je sinoć odradila poslednji trening pred današnji dolazak u Minhen, a jedina enigma kada je stastavljanje tima meč sa Bajernom stoji iznad imena Marka Gobeljića. Pouzdani desni bek srpskog šampiona zbog povrede je propustio mečeve sa Portugalijom i Luksemburgom, kao i prvenstveni meč sa Inđijom, pa ostaje da se vidi da li će se naći u timu koji će istrčati na Alijanc аrenu.

Kako saznaje MOZZART Sport, Gobeljić je u ovom trenutku na nekih 80 posto spremnosti, pa bi konačna odluka o njegovom nastupu mogla da bude doneta nakon večerašnjeg treninga na stadionu Bajerna. Ono što bi moglo da raduje pristalice srpskog šampiona, jeste činjenica da je reprezentativac Srbije sinoć odradio trening zajedno sa ostatkom ekipe.

U slučaju da Gobeljić ipak ne bude mogao da zaigra u Minhenu, na njegovom mestu će se naći Miloš Degenek, dok će na štopersko mesto hladnokrvni Radovan Pankov.

Marko Gobeljić je imao važnu ulogu u Zvezdinim uspesima ovg leta, a posebno u dvomečima sa Kopenhagenom i Jang Bojsom, kada je odlično odradio posao i zaradio poziv selektora Ljubiše Tumbakovića.

Ko god bude zaigrao na desnom boku crveno-belih imaće zadatak da zaustavi hrvatskog reprezntativca Ivana Perišića. Brzonogi vezista u dosadašnjem toku sezone odigrao je dva meča za Bajern i zabeležio gol i asistenciju. Za vikend je bio na klupi u derbiju protiv Lajpciga, ali je najavljen u startnoj postavi Bavaraca protiv ekipe Vladana Milojevića.

Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 čas.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar