''Čitav svijet je bio protiv nas!''

''Svi su želeli da izgubimo!" Centar reprezentacije SAD Majls Tarner je bio ogorčen posle završetka Svetskog kupa u Kini.

Košarka 17.09.2019 | 16:33
''Čitav svijet je bio protiv nas!''
On je naveo da je osećao "kao da je ceo svet bio protiv reprezentacije SAD".

"Gde god smo se pojavili osećali smo da smo na neprijateljskoj teritoriji. Publika je bila protiv nas gde god smo igrali. Svi su želeli da izgubimo. Ponekad, a ne krivim sudije, ponekad su i sudije bile protiv nas", rekao je Tarner.

On je dodao da američki tim ima pobedničku tradiciju i da svi žele da pobede najbolje.

"Izgledalo je kao da smo protiv celog sveta, a to ste samo vi i četvorica braće na terenu. Igrali smo, nekoliko stvari smo uspeli da uradimo, ali nismo sve uspeli. Kvalifikovali smo se za Olimpijske igre, ali nismo osvojili zlatnu medalju i to će nas pratiti do kraja života. Malo boli, ali smo dali sve od sebe, uzeći u obzir sve okolnosti", naveo je Tarner.

Američka selekcija je turnir završila na sedmom mestu, što je njen najgori plasman u istoriji.

Izvor: B92

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Pitanje:

17.09.2019 16:42

A zasto je ceo svet protiv vas? Jedan prosjecni Amerikanac to izgleda ne moze ni da predpostavi. Tip: Pitajte svoje politicare.....

ODGOVORITE
Name

stranac

17.09.2019 16:50

Nije istina gosposdine vi ste sami sebe diskvalifikovali misleci da ce te osvojiti svjetsko prvenstvo sa trecerazrednim igracima iz NBA to je vasa greska i ne kricite po obicaju druge za svoje neuspjehe jer danas svako zna igrati kosarke ali vi ste umisljeni da ste naj bolji i to vam se obilo o glavu kao u mnogo cemu

ODGOVORITE
Name

Mikalanđelo

18.09.2019 06:42

Buhaaaaaa, mamaaaaaa, dira me cio svijet, buhaaaaaa

ODGOVORITE