Iza kulisa Grdane

Prošlo je pet godina od Diznijevog hita o zloj veštici, igranom rimejku bajke o „Uspavanoj lepotici“. U pripremi je i nastavak priče, pod naslovom „Gospodarica zla 2“. Dizni je svoje fanove obradovao informacijom da se za par nedelja očekuje premijera pomenuton nastavka.

Zanimljivosti 16.09.2019 | 15:31
Iza kulisa Grdane
Dizni je pre par meseci objavio prvi trejler za film Grdana: Gospodarica zla, koji je nastavak filma Grdana: Zla vila, iz 2014. godine, gde smo videli priču o „Uspavanoj lepotici“, princezi Aurori, iz ugla „zlikovca“.

Andželina Džoli je ponovo Grdana u drugom delu Diznijeve bajke. Na službenom instagram profilu, objavljeni su snimci sa snimanja filma u kome glavnu ulogu igra Anđelina Džoli.


U objavljeno video, popularna 44-godišnjakinja sedi dok tim stručnjaka radi na frizuri i maski za ulogu.

Pošto glumica stavi veštačke zube, sočiva i crveni ruž, uloga zle žene ponovo se rađa. Ono što je novost, prema pisanju američkih medija, je da će u ovom nastavku filma, Anđelina dobiti i suparnicu, koju će igrati njena koleginica Mišel Fajfer.

RTS
foto:internet

 

 

U prvom delu filma ispričana je neispričana priča o glavnoj negativki Diznijevog crtaća „Uspavana lepotica“ iz 1959. godine.

Bajka koja je svima dobro poznata ispričana je iz perspektive moćne čarobnice Meleficent.

"Maleficent: Mistress of Evil" , režirao je Joakim Roning, a film će premijerno biti prikazan 18. oktobra.
 

Komentari / 0

Ostavite komentar