Bogdanović: Možda sam ja kriv...

Košarkaš Srbije Bogdan Bogdanović objavio je zanimljivu poruku na društvenim mrežama citirajući legendarnog Majkla Džordana.  Bogdanović posle Mundobasketa: Ovo je samo početak, nema izgovora! Najbolji košarkaš Srbije na Mundobasketu u Kini najavljuje da se "orlovi" neće zaustaviti samo na ovome. . .

Košarka 16.09.2019 | 19:43
Bogdanović: Možda sam ja kriv...
Najbolji igrač "orlova" na Mundobasketu oglasio se putem Tvitera, postavivši najbolje slike sa prvenstva uz komentar.

O rezultatu Srbije, petom mestu na Mundobasketu, i dalje traju podeljena mišljenja u javnosti, da li je u pitanju solidan rezultat ili neuspeh, ali apsolutno nikakve dileme nema oko toga ko je bio najbolji košarkaš "orlova" tokom prethodne dve nedelje u Kini.

To je naravno Bogdan Bogdanović, najbolji strelac turnira i član "idealne petorke", koji je na svakoj utakmici doprinosio i ofanzivno i defanzivno, ali ekipni rezultat je izostao.

Srbija će se iz Kine vratiti bez medalje oko vrata, a zauvek će se pamtiti lošija izdanja naših košarkaša protiv Španije i Argentine, mada je i na njima imao dobar doprinos (26 i 21 poen!), međutim jasno je da ne treba potonuti posle toga...

Toga je svestan i Bogdan Bogdanović koji se na društvenim mrežama oglasio i motivacionom porukom poručio da se neće zaustaviti "samo" na ovome.

"Možda sam ja kriv... Ovo je samo početak, nema izgovora", napisao je Bogdanović.

Bek Sakramento Kingsa citirao je reči Majkla Džordana u reklami "Maybe it's my fault", koji kaže:

"Možda sam vas naveo da mislite da je lako, kada nije bilo. Možda sam vas naveo da pomislite da su moji najbolji potezi počeli sa linije za slobodna bacanja, a ne u teretani. Možda sam vas naveo da mislite da je svaki šut koji sam pokušao bio za pobedu, da se moja igra bazira na snazi, a ne na starsti. Možda sam ja kriv što niste videli da su mi neuspesi davali snagu, da je bol moja motivacija. Možda sam vas naveo da pomislite da je košarka dar od Boga, a ne nešto na čemu sam radio. Svakog dana mog života. Možda sam i uništio ovu igru. A možda... Možda samo tražite opravdanja".

Bogdanović je Mundobasket završio sa prosekom od 22,9 poena, 4,1 skok i 4,4 asistencije po meču i bio svetla tačka Srbije, koja je završila na petom mestu.

On je takođe bio najbolji strelac prvenstva, a bio je i član idealne petorke uz Rubija, Furnijea, Skolu i Gasola.

Pohvale na račun Bogdanovića imao je i legendarni Brajant, a iako nismo sigurni šta je prvi deo njegove poruke predstavljao - sigurni smo da nije njegova krivica peto mesto.

Ni najmanje!

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Šofer

16.09.2019 19:16

Majstor, cao zdravo

ODGOVORITE