"Siniša Mihajlović je bjesnio na poluvremenu!"

Fantastičnim preokretom u Breši, Bolonja je nadoknadila 3:1 na poluvremenu i stigla do pobjede rezultatom 3:4 u trećem kolu Serije A.

Fudbal 16.09.2019 | 11:48
"Siniša Mihajlović je bjesnio na poluvremenu!"
Strijelac i asistent na stadionu "Mario Rigamonti" kod pobjednosnog gola Rikarda Orsolinija, Argentinac Rodrigo Palasio otkrio je italijanskim medijima da je za povratak i preokret u nastavku utakmice najzaslužniji bio trener Siniša Mihajlović.

Iako je ostao u Bolonji gdje je primao drugu dozu hemoterapije u bici sa leukemijom, srpski stručnjak je na poluvremenu direktno kontaktirao svoje igrače.

"Mihajlović je bio bijesan na poluvremenu što nas je podiglo, pa smo taj mentalitet iskoristili kad smo se vratili na teren. Zahvaljujući njegovom mentalitetu, mi igramo ovako", rekao je Palasio.

Prema njegovim riječima, doprinos preokretu dalo je i isključenje Danijelea Desena zbog simuliranja pri rezultatu 3:1.

"Nesumnjivo da je bilo lakše protiv 10 igrača. Crveni karton je bio presudan u toku utakmice iako smo već istrčali s velikom odlučnošću, glađu i snažnim mentalitetom".

Ovo je inače bio prvi meč ove sezone bez Mihajlovića na klupi Bolonje, koja je i dalje neporažena sa sedam osvojenih bodova iz tri utakmice.

"Htjeli smo svih devet bodova", podvukao je argentinski napadač.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar