FOTO: Političari među svinjama, kravama, u polju

Predsednik Rusije u polju, lider Francuske među svinjama, a kancelarka Nemačke pozira pored krave — političari širom sveta posećuju poljoprivredne objekte u svojim državama.

  • Vijesti
  • Svijet


Poljoprivredni sektor ima ogroman značaj za procvat svake države. Nema ništa loše u tome da lideri države prate uspehe i da su zainteresovani za probleme u ovoj oblasti.

Za vreme svojih poseta oni ne samo da izvrše inspekciju farmi, polja, proizvodnje, već i razgovaraju sa ljudima koji tamo rade.

Pogledajte fotografije:Kancelarka Nemačke Angela Merkel u poseti farmi krava.Predsednik Rusije Vladimir Putin i bivši ministar poljoprivrede Aleksej Gordejev za vreme izložbe „Dan ruskog polja - 2017“ u Rostovu na Donu.Bivši predsednik CAD Barak Obama i bivši ministar poljoprivrede Tom Vilsek na farmi u dolini Misurija.Predsednik Severne Koreje Kim Džon Un na izgradnji farme „Onfo“ u okrugu Kensong u provinciji Severni Hamgen.Bivši predsednik Francuske Fransoa Oland u poseti sajmu poljoprivrede u Parizu.Kineski lider Si Đinping u inspekciji farme na severoistoku zemlje.Predsednik Francuske Emanuel Makron razgovara sa uzgajivačima svinja na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Parizu.Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik ruske Vlade Dmitrij Medvedev u inspekciji rasadnika jabuka poljoprivrednog preduzeća „Rasvet“ u Stavropoljskom kraju.Bivši predsednik Gruzije Mihail Sakašvili u poseti poljoprivrednom gazdinstvu nedaleko od grada Kvareli.Bivši predsednik Ukrajine Petro Porošenko u kombajnu.Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko na žetvi lubenica.

(Sputnik)

KOMENTARI9
POŠALJITE PORUKU

borac

15.09.2019 18:05

A nasi seljaci samo po ponasanju jure audijima kao drumske siledzije

Nasi seljaci u odijelima zemlje ne zele vidjeti ni u parku. Njima samo beton treba i da su im stanovi. Valjda pobjeglo od blata

Stari

15.09.2019 18:18

Nasi samo ljube i maze krave pred izbore

milos

15.09.2019 18:25

GRUJO

15.09.2019 18:11

A ŠTO MI NEPRIKAŽEMO ŠPIRU KRTOLAŠA SA NJEGOVE FARME KROMPIRA U .....BEČU

U Swiss

15.09.2019 18:27

U bogatoj Švicarskoj predsednik parlamenta u gumenim čizmama i radničkom mantilu organizuje izbor najljepše krave, roštilja i dijeli kobasice za posjetioce, a sutradan biciklom ide na posao, a ovi ovdje skotovi se voze 150km/h po gradu u pratnji od 5 auta sa upaljenim treptačima , a gorile običnim smrtnicima na ulici ne dozvoljavaju da im priđu na 15 metara,kao da su predsjednici najjačih zemalja svijeta. Jad i čemer!

Milance

15.09.2019 18:33

I nasi su samo u bankama gde se beru pare ,poljoprivreda njih ne zanima,iz opanaka su pobjegli.

Nije istina

15.09.2019 18:37

Nemojte tako, pa imamo i mi svoga krompiristu Spirketa, bila glavna vijest u jednom Dnevniku 2 na rtrs. A ovaj Putin na slici sa jabukama, pa to su bre Igorove jabuke, sta je s vama. :D

AA

16.09.2019 00:51

Sto bi moja svekrva rekla: A sta znaš ti rukama svojim da radiš?

Stojan

16.09.2019 08:36

Svjetski politicari u poljoprivredi a Mile Ronhill u kriminalu.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.