Novi snimak tuče: Izboden zet Nataše Bekvalac

Damir Mihajlović (37) iz Novog Sada pretučen je i izboden u petak oko 13 sati oštrim predmetom ispred jednog kafića u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu.

Srbija 15.09.2019 | 16:53
Novi snimak tuče: Izboden zet Nataše Bekvalac
Zahvaljujući sigurnosnim kamerama, zabilježen je napad, ali i momenti koji su mu prethodili, pa se tako vidi kako Mihajlović, koji je inače zet pjevačice Nataše Bekvalac, sjedio je sa prijateljem u kafiću.

Uskoro su se približila trojica muškaraca i izbila je tuča.

Kako piše "Blic", Mihajlović je pušten na kućno liječenje i dobrog je opšteg stanja. Očevici su pomenuti portal ispričali da je Mihajlović sjedio sa jednim momkom u bašti i da se u jednom trenutku čula vika. Potom su vidjeli da se Mihajlović tuče sa čovjekom sa kojim je do tada mirno sjedio i razgovarao.

"Ljudi su poskakali po bašti i počeli da se sklanjaju u stranu a deca da vrište, i odjednom su se pojavila još dva muškarca koji su napali Mihajlovića. Ne znam odakle su se stvorili. Možda su već sedeli u bašti spremni da reaguju ukoliko se nešto desi ili su čekali ispred restorana, zaista ne znam. Sve se desilo u par sekundi. Jedan od njih dohvatio je pepeljaru i udario Mihajlovića u glavu, pa nastavio istom merom kada je ovaj pao na zemlju. Posle toga jedan od njih je prišao sa nožem i počeo da ubada Mihajlovića po nogama a zatim su se nonšalantno odšetali iz restorana na zaprepašćenje brojnih gostiju. Deluje mi kao da su bili pripremljeni za kavgu, a u isto vreme me čudi što nisu pobegli već se samo lagano udaljili iz restorana", rekao je neimenovani očevidac za "Blica".

Ranije je objavljen još jedan video ovog incidenta.

Inače, Mihajlović je jedan od srpskih najboljih i najtrofejnijih MMA boraca i jedan je od osnivača MMA Akademije "Family Fight Team". Prema nezvaničnim informacijama odnedavno je počeo da se bavi i poslovima obezbjeđenja.



(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Robin hud

16.09.2019 05:35

Nigdje ni pepeljare ni nozeva, niti se potukao sa covjekom sa kojim je sjedio za stolom. Tekst pun nebuloza.

ODGOVORITE