Prelazni rok završen, ali se Zvezda neočekivano pojačala!

Dva dana pre utakmice sa Bajernom u Minhenu, trener Vladan Milojević dobio je neočekivano pojačanje u napadu.  Ben ostaje u Zvezdi do januara.  Propao transfer u Al Vahdu!

Fudbal 15.09.2019 | 17:30
Prelazni rok završen, ali se Zvezda neočekivano pojačala!
Fudbaleri Crvene zvezde dobili su neočekivano pojačanje pred prvu utakmicu u Ligi šampiona 2019/20.

Reč je o dobro poznatom licu - Mohamedu el Fardu Benu.

Dovođenjem Radživa van La Pare činilo se da je Crvena zvezda završila prelazni rok do iduće zime, međutim, Vladan Milojević iznenada je dobio još jednog igrača na raspolaganju.

Reprezentativac Komora se, prema pisanju "Večernjih novosti", vratio u Beograd iz Abu Dabija pošto mu je propao transfer od kog je Zvezda treblo da zaradi sigurnih 2.000.000 evra, plus potencijalnih 200.000 kroz bonuse.

Govorio je o tome i generalni direktor Zvezdan Terzić, ali će crveno-beli po svemu sudeći na novu priliku za prodaju krilnog igrača morati da se strpe do zime.

Vesti o Benovom odlasku u Al Vahd objavljene su još 22. avgusta, dan posle utakmice sa Jang bojsom u Bernu, ali se 25 dana kasnije ispostavilo da taj posao nije završen iz za sada nepoznatih razloga.

Ben je drugi fudbaler Crvene zvezde kom je ovog leta propao "već viđen" transfer, pošto se prethodno Milan Pavkov vratio iz Kine.

Vratio se Ben! Otišao je iz Crvene zvezde nekako tiho dan posle plasmana u Ligu šampiona, trebalo je da se preseli u Emirate, ali odjednom je taj posao propao.

Napadač sa Komorskih ostrva je trebalo da pređe u Vahdu, u transferu vrednom 2.000.000 evra, međutim, do realizacije nije došlo, iako je prošlo više od 10 dana od tada. Kako pišu Novosti, Ben nije dogovorio svoje uslove sa klubom iz Emirata, pa je na kraju spakovao kofere i vratio se u Beograd.

Trebalo je Ben da bude zamena u Al Vahdi za Leonarda, nekadašnjeg igrača Partizana, koji je prešao u Al Šabab, međutim, klub iz Abu Dabija će morati da potraži neko drugo rešenje.

Zbog toga će tamnoputi napadač ostati do januara u Crvenoj zvezdi, ali pitanje je da li će dobijati priliku da igra, jer je srpski prvak doveo Van la Paru na njegovo mesto, a nije ni licenciran za Ligu šampiona.

Brzonogi krilni napadač je za dve sezone na Marakani odigrao 66 utakmica, postigao 35 golova, dok je za 18 asistirao i jedan je od omiljenijih stranaca u očima navijača od svih koji su do sada nastupali za Crvenu zvezdu.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Сергије

15.09.2019 17:02

Сад ће Звезди да одобре умјесто 11 да може да игра 13 фудбалера. Мисим штета толико су тога накупивсли. А и без пенала не могу да побјеђују

ODGOVORITE