Milojević: Imali smo sreće! Blagojević: U šoku sam!

Izjave dvojice trenera posle dramatične utakmice na "Marakani" i preokreta Crvene zvezde protiv Inđije.

Fudbal 15.09.2019 | 08:38
Milojević: Imali smo sreće! Blagojević: U šoku sam!
Namučili su se fudbaleri Crvene zvezde da savladaju Inđiju (2:1), a uspeli su tek posle penala dosuđenih u 87. i 90. minutu.

Hladnokrvan je bio Milan Pavkov, ali to sigurno neće ublažiti kritiku Vladana Milojevića njegovim igračima jer nisu ranije rešili pitanje pobednika u duelu sa povratnikom među najbolje srpske timove.

Pokazali su gosti igrom na "Marakani" da im je tu i mesto.

"Da budem iskren, moram da čestitam ekipi Inđije. Videli smo novu ekipu u našoj ligi koja hoće da igra. Sve ovo što smo videli, ide na moju dušu. Mislio sam da možemo da igramo, imali smo i novajliju u timu, ali prvo poluvreme ni na šta nismo ličili, drugo je bilo dosta bolje", kratak je bio Zvezdin trener u izjavi za TV Arena Sport.

Govorio je potom i na konferenciji za medije.

"Hteo bih da čestitam igračima Inđije, ali i mojim izabranicima na pobedi. Napadali smo do kraja utakmice, dali sve od sebe i uspeli da osvojimo tri boda. Iskreno, ne bi bilo nepošteno i da je utakmica završena nerešenim rezultatom ili pobedom Inđije. Potrošili smo prvo poluvreme, jer nismo napadali onako kako smo se dogovorili, a s druge strane Inđija igra lep i atipičan fudbal za naše uslove. Nismo se prilagodili na pravi način i to zameram mojim igračima. Falilo nam je energije, ali naći ćemo rešenje da izađemo iz takvih situacija u budučnosti".

Dodao je i da je njegov tim imao sreće u drugom poluvremenu, kada su gosti pretili iz kontranapada.

"U drugom poluvremenu smo išli na sve ili ništa, kockali smo se i to nam se isplatilo. Inđija je imala dve sjajne kontre iz kojih su mogli da reše ovu utakmicu, ali imali smo sreće. Čestitao bih treneru Inđije na otvorenoj i borbenoj partiji. Iskreno da kažem uživao sam u danasnjem meču jer se gosti nisu branili već su probali da nas iznenade i drago mi je što postoje ovakve ekipe. Okrećemo se narednim utakmicama i sigurno ćemo izvući pouke iz svega ovoga".

Milojevićev kolega, Srđan Blagojević, razočaran je zbog propuštene šanse da se Inđija vrati neporažena sa gostovanja kod dvostrukog uzastopnog šampiona.

"Ja sam u šoku da nam se ovakve stvari dešavaju u poslednjih pet minuta, a to nam se ponavlja. Primamo čestitke posle svake utakmice za igru, a sami pravimo budalaštine iz kojih primamo golove. Jako nam je teško po ko zna koji put ove sezone. Opet smo pokazali da imamo kvalitet i da smo zasluženo tu gde jesmo, ali mi je žao ovih momaka zbog toga šta im se desilo", rekao je Blagojević.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Darwill

15.09.2019 07:34

Sramota sudije, Zvezde i našeg fudbala.

ODGOVORITE