Superagent uzima stvari u svoje ruke!

Zaha prelazi kod Mina Rajole! Nova šansa za odlazak - zimski prelazni rok!

Fudbal 15.09.2019 | 17:04
Superagent uzima stvari u svoje ruke!
Najbolji igrač Kristal Palasa Vilfred Zaha razočaran je zbog toga što ovog leta nije prešao u neki veći klub, pa je odlučio da promeni menadžera. Kako pišu ostrvski mediji izvesna je saradnja sa "superagentom" Minom Rajolom, koji proteklih dana obigrava oko ovog igrača.

Zaha (26) posredstvom svog menadžera nije uspeo da ubedi čelnike kluba da ga puste u Arsenal, u Kristal Palasu nisu pozitivno reagovali na njegov zahtev, pa su se Tobdžije okrenule Nikoli Pepeu i angažovali neophodno pojačanje na krilnoj poziciji. Poslednja šansu za odlazak sa Selhurts Parka imao je u finišu prelaznog roka, kada se kao opcija pojavio Everton, ali se ni to nije ostvarilo.

Rajola je neko ko bi mogao Zahi da pronađe adekvatan klub na zimu. Ugovor igrača ističe narednog leta, pa bi tokom zimskog prelaznog roka na njegovu adresu mogle da stignu brojne ponude. Italijanski menadžer je poznat po tome da je u stanju da igraču i sebi obezbedi izuzetne uslove, pa bi Zaha na kraju mogao da bude više nego zadovoljan.

Superagent među svojim klijentima ima igrače svetske klase, među kojima u ovom trenutku najveću tržišnu vrednost imaju Pol Pogba, Marko Verati, Lorenco Insinje, Đanluiđi Donaruma i Kostas Manolas.

Zaha je u Kristal Palas stigao u avgustu 2014. godine, a do sada je odigrao 185 mečeva u svim takmičenjima i postigao 35 golova.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar