Oporavio se i Tadić, igra već za vikend!

Da stigne rekord Bergkampa! Motiv je rekord koji je devedesetih postavio legendarni Denis Bergkamp. . .

Fudbal 14.09.2019 | 09:16
Oporavio se i Tadić, igra već za vikend!
Povreda "desetke" Srbije, ipak, nije bila teže prirode!

Dušan Tadić je posle poraza od Portugala (2:4) napustio kamp reprezentacije zbog problema sa zadnjom ložom, i nije bio u konkurenciji za meč sa Luksemburgom (3:1), međutim vrlo brzo se oporavio i na raspolaganju je treneru Ajaksa.

Kako su saopštili iz holandskog prvaka, Dušan Tadić bi mogao da zabeleži minute već ovog vikenda protiv Herenvena, dok će sigurno početi meč prvog kola Lige šampiona protiv Lila.

Najbolji fudbaler Ajaksa ima i dodatni motiv da nastupi protiv Herenvena (subota, 18.30) pošto je na putu da obori rekord Denisa Bergkampa. Naime, Tadić je za "kopljanike" u prvenstvu postigao gol na svakoj od prethodnih sedam utakmica, pa mu tako ni "neleteći Holanđanin" nije daleko.

Bergkamp je u dresu Ajaksa "vezao" golove na čak deset uzastopnih utakmica.

Videćemo da li će Tadić nastaviti ovu seriju, početu još u prethodnom šampionatu Holandije, dok u dosadašnjem delu sezone ima učinak od sedam golova i četiri asistencija na devet utakmica, što je zaista impresivno.

Inače, od povrede se oporavio i Luka Jović, koji takođe nije igrao za Srbiju protiv Luksemburga, a očekuje se da i on dobije minutažu predstojećeg vikenda.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar