Luka Jović ponovo trenira, oporavio se od povrede

Luka je odradio trening u dresu Reala.

  • Vijesti
  • Srbija


 Srpski napadač Luka Jović ekspresno se oporavio od povrede koja ga je sprečila da u utorak veče nastupi za fudbalsku reprezentaciju Srbije u Luksemburgu!

 Jović se, prema rečima iz FSS, povredio u finišu meča sa Portugalijom u subotu (igrao poslednjih nekoliko minuta) i zbog toga nije putovao sa ostatkom nacionalnog tima.

Iz FSS nije rečeno koji stepen povrede je u pitanju, ali je činjenica da se Jović od iste vrlo brzo oporavio i već u sredu je odradio trening sa saigračima iz Reala.- Luka Jović zbog povrede neće biti na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za meč protiv Luksemburga. Jović je na utakmici protiv Portugala obnovio povredu sa kojom je došao na pripreme reprezentacije i posle dodatnih pregleda i konsultacija sa doktorom reprezentacije i klupskim lekarom, utvrđeno je da neće biti u mogućnosti da nastavi pripreme i da igra u meču protiv Luksemburga - pisalo je u saopštenju FSS nedavno.

Sa Orlovima u Luksemburg nije putovao ni Dušan Tadić, takođe zbpog povrede, ali je selektor Ljubiša Tumbaković to obrazložio rečima doktora da je najboljem srpskom igraču potrebno mirovanje od tri-četiri dana i da nisu hteli da rizikuju.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.