Dobro je - Luka Jović se oporavio!

U pitanju nije bila teža povreda srpskog reprezentativca, ponovo je u klupskoj akciji.

Fudbal 12.09.2019 | 14:20
Dobro je - Luka Jović se oporavio!
Iako je propustio utakmicu sa Luksemburgom, Luka Jović nije ozbiljnije povređen.

Naime, Fudbalski savez Srbije je njegov izostanak pravdao fizičkim problemima koje napadač ima, ali čini se da oni srećom nisu teže prirode s obzirom da je on već danas trenirao sa svojim saigračima iz Real Madrida.

Bez većih poteškoća odradio je ceo trening, a klub je na društvenim mrežama objavio slike i video sa terena, kojim su objavili da su se ekipi priključili reprezentativci, kao i Eden Azar i Hames Rodrigez.

Jasno je da nije bilo potrebe "forsirati" srpskog napadača u meču sa Luksemburžanima, preostali puleni Ljubiše Tumbakovića su na krilima Aleksandra Mitrovića uspeli da obezbede trijumf našem timu, pa će mladi špic imati priliku da se zdrav vrati u reprezentaciju već u oktobru.

Real je blizu toga da na raspolaganju ima sve igrače, i dalje odvojeno od ekipe treniraju Luka Modrić i Marko Asensio, ali sem njih Zinedin Zidan nema više povređenih igrača.

U subotu u goste Madriđanima dolazi Levante, a videćemo da li će francuski trener ponovo krenuti u meč sa srpskim reprezentativcem, ili će ovaj pak svoju šansu čekati s klupe.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar