Mandžukić odbio sve ponude, nije htio ni kod Jokana!

Iskusni napadač odlučio da ostane u Torinu.

Fudbal 12.09.2019 | 13:04
Mandžukić odbio sve ponude, nije htio ni kod Jokana!
Velike je ambicije imala katarska Al Garafa za letnji prelazni rok, posebno otkako je Slaviša Jokanovićseo na njenu klupu. Srpski stručnjak je pokušao da iskoristi finansijsku moć svog kluba i osetno pojača ekipu za nastavak sezone, ali su ga odbila dva velika imena iz italijanske Serije A.

Radi se o iskusnim fudbalerima, Ignjaciju Abateu iz Milana i Mariju Mandžukiću iz Juventusa. Proverenom defanzivcu Rosonera letos je istekao ugovor na San Siru posle čega je postao slobodan igrač, ali nije želeo da se preseli u Katar. Slično je bilo i sa Hrvatom Mandžukićem koji je odbio sve ponude koje je imao da napusti Torino tokom leta pa je Jokanović ostao bez planiranih pojačanja.

Podsetimo, srpski stručnjak je ovog leta preuzeo Al Garafu, a nakon dva odigrana kola u tamošnjem šampionatu nalaze se na drugom mestu na tabeli sa četiri osvojena boda.

Njihove redove su već pojačali alžirski reprezentativac Sofijan Hani (Spartak Moskva), reprezentativac Meksika Ektor Moreno (Real Sosijedad), Korejanac Ku Đa-Čeol (Augzburg) i iskusni Adlen Gediura(Notingem Forest).

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar