Partizan zove djecu na meč LE protiv Alkmara!

Dođite, pomozite protiv Alkmara! Evo kako da se javite. . .  Partizan protiv AZ Alkmara, na početku grupne faze Lige Evrope, želi atmosferu kao protiv norveškog Moldea, i još bolju! Evo uputstva kako da prijavite decu do 14 godina da bi bila na stadionu.

Fudbal 11.09.2019 | 16:52
Partizan zove djecu na meč LE protiv Alkmara!
Realnost FK Partizan je da će ponovo morati da se snalazi kako bi imao podršku sa tribina na početku grupnog takmičenja u Ligi Evrope, protiv holandskog AZ Alkmara, u četvrtak 19. septembra (direktan TV prenos Arena sport 1, početak 21 čas).

"Eksperiment", koji dozvoljavaju i propisi UEFA, protiv norveškog Moldea, u kvalifikacijama za Ligu Evrope, "upalio je", dao je rezultat. Na tribinama je bilo oko 6.000 mališana iz 30-ak gradova Srbije, polaznika škola fudbala, koji su zdušno bodrili crno-bele u toj utakmici.

Apelaciono veće UEFA u utorak je odbilo žalbu Partizana na ranije izrečenu kaznu od dve utakmice igranja bez publike, a ta druga utakmica je upravo protiv AZ Alkmara. I ovog puta, beogradskom klubu je dozvoljeno da na stadionu budu deca do 14 godina.

Mnogi navijači Partizana bili su oduševljeni atmosferom, beskompromisnom podrškom klinaca, baš kao i svi u klubu. Poslovni direktor Partizana Miloš Vazura izjavio je odmah posle utakmice sa Moldeom da će, ako Partizanu ostane kazna (a ostala je), probati da dovede još više dece, da ispune ceo stadion.

Sada Partizan i ima više vremena za organizaciju, a na sajtu crno-belih objavljeno je i kako  zainteresovene dečije organizacije, škole i škole fudbala mogu da se prijave za utakmicu protiv AZ Alkmara.

EVO KAKO:

"Pored osnovnih podataka, imena i prezimena, JMBG dece učesnika i osoba koje su u pratnji, potrebno je da kontaktirate FK Partizan preko telefona 011/3693816 ili mejl adrese: [email protected]

Pravo prijave imaju samo organizovane grupe deca starosti do 14 godina uz prisustvo učitelja ili trenera fudbalske škole".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar