Vitinka-najbrend u kategoriji voda u regionu

Prirodna izvorska voda Vivia kompanije Vitinka iz Zvornika, proglašena je najbrendom u kategoriji voda regiona.

Srbija 11.09.2019 | 13:04
Vitinka-najbrend u kategoriji voda u regionu
Na upravo završenom prvom Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festivalu, održanom za vikend na Sava Promenadi u Beogradu, dodeljene su nagrade najboljim kompanijama i proizvodima iz Bosne i Hercegovine.

Festival dobre hrane i vina, okupio je pedesetak izlagača iz zemlje i regiona, čije proizvode su posetioci mogli da degustiraju uz bogat zabavno – umetnički program koji je krunisao nastup poznate regionalne zvezde Lene Kovačević.

Prirodna izvorska voda Vivia kompanije Vitinka iz Zvornika, proglašena je najbrendom u kategoriji voda regiona. U pitanju je prirodna izvorska voda koja se flašira u onom obliku i stanju u kom je izašla ispod kamena, ne remeteći balans sastojaka u njoj.



Vitinka je jedan od najvećih regionalnih proizvođača vode i bezalkoholnih pića. Iako se njeni proizvodi još uvek ne distribuiraju na teritoriji Srbije, Vitinka kroz učešće na mnogobrojnim sajmovima i manifestacijama u našoj zemlji polako upoznaje ovdašnje potrošače sa svojom ponudom i sigurnim korakom ulazi na domaće tržište.

Ovogodišnji Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival održan je pod pokroviteljstvom Sekretarijata za privredu Grada Beograda i kompanije Belgrade Waterfront i brojnih drugih prijatelja i sponzora, među kojima je i kompanija Vitinka.

BN

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pendula

11.09.2019 17:40

Najbolja voda u BiH a i cjena je dobra ,pohvale za Vitinku.

ODGOVORITE
Name

NEOZBILJNO

11.09.2019 18:36

Da često pijem mineralnu i u zadnje vrijeme kad god putujem kupim običnu vodu. Da "vitinka je ok" mineralna voda koja meni lično je bolja od "Knjaza" il "Radenska 3 srca", al "Jani" nije ni do koljena, jana je već u HR skoro po cijeni ko koka-kola, nijedna voda nije ko Jana, brend i marketing skoro nikakav, a svi je traže..... a potražnja stvara cijenu, e to je voda, i po meni dalje nema.

ODGOVORITE