Gurović: "Orlove" neka bude sramota!

Bivši reprezentativac razočaran igrom u porazu od Argentine.  Naše centre treba da bude sramota, vremešni Skola im je držao čas košarke! „Ne sviđa mi se ni atmosfera. Na klupi Argentine se slavio svaki poen, a naši su bili pasivni“, poručio je nekadašnji reprezentativac.

Košarka 10.09.2019 | 20:21
Gurović: "Orlove" neka bude sramota!
Legendarni srpski košarkaš Milan Gurović bio je prilično direktan u oceni današnjeg izdanja srpske selekcije u četvrtfinalnom okršaju sa Argentinom.

On je imao zamerke i za način igre, ali i zbog izostanka emocije, koja je kod protivnika bila prisutna tokom čitavog meča. Takođe, osvrnuo se i na veterana Luisa Skolu, koji je bio dominantan u okršaju sa našim centrima.

"Jedan vremešni Luis Skola je držao čas košarke našim centrima, koje treba da bude sramota zbog toga. Ne sviđa mi se ni atmosfera. Na klupi Argentine se slavio svaki poen, a naši su bili pasivni", poručio je Gurović za Radio Televiziju Srbije.

Nekadašnji reprezentativac Milan Gurović, poslije poraza Srbije od Argentine u četvrfinalu Svjetskog prvenstva, iznio je niz kritika na račun Aleksandra Đorđevića i njegovog tima.

"Ne sviđa mi se atmosfera, vidjeli smo kakva je energija na klupi Argentine, na našoj klupi su svi bili pasivni. Treba da ih bude sramota kako su dopustili ovakvu utakmicu", rekao je Gurović gostujući na RTS.

Istakao je i da su "orlovi" slabosti pokazali još protiv Španije.

"Ne može sam da igra Bogdan Bogdanović, od Bjelice smo očekivali više, takođe od Gudurića i naravno ostalih košarkaša. Morali su više da grizu, nekim igračima je trebalo dati veću šansu", zaključio je Gurović.

Srbija će u nastavku Mundobasketa u Kini igrati za plasman od petog do osmog mjesta. Da bi se "orlovi" našli na Olimpijskim igrama u Tokiju naredne godine neophodno im je da budu peti, ali i da Francuska u četvrtak izgubi od SAD, a Češka od Australije.

Srbija je ostala bez plasmana u polufinale, pa je sada očekuje borba od petog do osmog mesta sa poraženim selekcijama iz četvrtfinalnih mečeva.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Foto: Star Sport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Putin

10.09.2019 18:41

Brate potpisujem svaku. Arogantni debili.....

ODGOVORITE