Posao nije propao, već je odložen za januar!

Paulo Dibala između Pari Sen Žermena i Totenhema. . .

Fudbal 10.09.2019 | 23:20
Posao nije propao, već je odložen za januar!
Posao nije završen, već samo prolongiran sa leta na zimu. Italijanski Tutosport piše, vezujući se za informacije koje stižu iz francuske, da će transfer Paula Dibale ponovo biti aktiviran u januaru, kada bi i te kako mogla da bude otvorena opcija prelaska u Pari Sen Žermen. Ipak, Sveci nisu jedini u igri, već imaju ozbiljnog protivnika u Totenhemu, koji će takođe pokušati da iskoriste svoje adute u ovom poslu.

Sveci nisu želeli da popuste ovog leta kada je u pitanju odlazak Nejmara, ali bi to mogli da učine na zimu, posle čega bi se fokusirali na argentinskog napadača. Dibala je Leonardova velika želja, Juventus je letos bio spreman da pristane na obeštećenje od 70.000.000 evra, iako je prvobitno tražio 100.000.000. Dibala je od samog starta bio odlučan da ostane u Juventusu, ali je od početka sezone odigrao samo 14 minuta na terenu, pa je jasno da bi on mogao da promeni svoje mišljenje do zime.

Najjači adut Totenhema je Kristijan Eriksen. Odlični kreativni vezista je velika želja Juventusa, koji planira da ga narednog leta dovede u Torino kao slobodnog igrača, a Totenhem bi mogao značajno da mu olakša taj posao ako bi Danca ubacio u transfer. Tada bi obe strane bile zadovoljne, naravno ako bi se dve strane dogovorile oko načina plaćanja.

Eriksen jeste velika Juventusova želja, s obzirom da mu ugovor ističe narednog leta, ali sjajni vezista ima još nekoliko ozbiljnih udvarača kao što su Mančester junajted, Real Madrid i pomenitu Pari Sen Žermen. Jasno je da Stara dama ima ozbiljne konkurente.

Sjajni plejmejker se nadao ponudi Reala, čekao poziv iz Madrida, odbio sve ponude za produžetak saradnje... Totenhemove pretnje da ga neće pustiti bez 100.000.000 evra su bile čisto lajanje u prazno. Eriksen će im sledećeg leta otići kao slobodan igrač i verovatno bi prihvatili i 50.000.000 evra ovog leta jer im je Danac jasno stavio do znanja da neće potpisati novi ugovor.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar