Detektiv otkriva detalje ubistva Srpkinje

Srpkinja Ivona Jovanović (27), koja je ubijena je u svom domu u Australiji, mogla je biti spasena da je neko od prijatelja ostao i pružio joj prvu pomoć, otkriva detektiv policije u Kvinslendu Brendan Smit.  

Svijet 10.09.2019 | 07:19
Detektiv otkriva detalje ubistva Srpkinje
Jovanovićeva je pronađena u nedjelju oko 2 sata iza ponoći sa prostrijelnom ranom u grudima, a podlegla je teškim povredama nekoliko sati kasnije u bolnici. Poznanici koji su bili sa njom kobne večeri, sa kojima je trebalo da izađe, pobjegli su prije nego što su hitne službe stigle na lice mjesta.

Kako prenosi australijski Newsone, osoba koja je bila svjedok pucnjave pozvala je hitnu pomoć i napustila mjesto nesreće, ali je ostala neko vrijeme u stanu sve dok nije bila sigurna da medicinska služba dolazi da pomogne njenoj prijateljici.

– To je sramotno. U stanu je bilo pet osoba. Siguran sam da bi svako od njih, da je povrijeđen, očekivao da mu neko pritekne u pomoć. Pozvali su hitnu, ali bilo je dosta postupaka i mjera koje se koriste prilikom spasavanja života žrtve i koje bi možda bile od pomoći. To nikad nećemo znati – rekao je Smit. 

On je dodao da je u stanu bila grupa bajkera, poznata po kriminalnim radnjama u australijskom podzemlju. Prema njegovim riječima, policija je danas razgovarala sa bivšim dečkom Ivone Jovanović, koji se vratio kući oko 1 sat ujutro, nakon što se, navodno, skrivao u obližnjem grmlju.

Riječ je o Hristosu Panagakosu, bilderu dobro poznatom tamošnjoj policiji, osumnjičenog za rasturanje narkotika. Smit je rekao da je bivši dečko policiji ispičao svoju verziju događaja. Policija je saopštila da vjeruje da je Ivona ranjena pištoljem, koji još nije pronađen.

Protiv njega nije podignuta optužnica, ali će ipak morati da neko vrijeme ostane u pritvoru.

(Blic)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

VECO

10.09.2019 07:10

SVE SE DRUZE SAMO SA KRIMINALCIMA RADI LIJEPOG I LAKOG ZIVOTA DA NE RADE A SVE DOBIJAJU STA POZELE! NIJE MI TAKVIH UOPSTE ZAO!

ODGOVORITE
Name

re

12.09.2019 20:05

Mozda je i bolje sto je umrla resila se muka .Trebalo je izdrzat pored i sa onakim idiotom .

Name

VELEMIR

10.09.2019 07:24

Nije mi je zao! Sve zele samo kriminalce! Da nista ne rade a lijepo zive i sve dobiju sta pozele! Sada je dobila ono sto je zelila! Takvim zenama ne zelim nista dobro! Dobri i posteni momci ih ne zanimaju!

ODGOVORITE
Name

Ma ne

10.09.2019 18:25

Ona je mučenica trčala za Grkom. Nije ona sama. Mnogo srpskih devojaka i žena trče za njima. Želja je ostao kao kod bošjnakinja i Arapa, Turska, Kurda. Da brak podigne nevestu na društvenoj lestvici. Takvih hoštaplera je puna Australija. Jadnica.

Name

pomen

10.09.2019 07:35

pokoj joj dusi nekajoj bude laka australska zemlja nekajoj gospod bude milostiv sudija a ostalim kojisu bili sa njom u stanu gospodce sudit i ovo zemaljski sud jer sudstvo australije je pravedno nije podkupljivo ni krimilizovano tamosu sudije pravedne i drzese svoje doktrine sudstva i svog posla

ODGOVORITE