EP: Bez Jovića na Luksemburg!

Srbija bez Luke Jovića u Luksemburgu: Opet je povređen, samo "Mitar" zdrav! Prethodno je zbog povrede "otpao" i Pavkov, što znači da Srbija u Luksemburg putuje sa samo jednim napadačem.  Iz FSS-a saopštili da se radi o povredi. . .

Fudbal 09.09.2019 | 10:32
EP: Bez Jovića na Luksemburg!
"Orlovi" će biti oslabljeni u utorak.

Reprezentativac Srbije i fudbaler Real Madrida Luka Jović zbog povrede neće biti na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za meč kvalifikacija za EURO 2020 protiv Luksemburga u gostima za dva dana.

Kako je saopštio Fudbalski savez Srbije (FSS), Jović je sinoć na utakmici protiv Portugala obnovio povredu sa kojom je došao na pripreme reprezentacije.

On je inače meč počeo sa klupe i ušao u završnih osam minuta.

"Posle dodatnih pregleda i konsultacija sa doktorom reprezentacije i klupskim lekarom, utvrđeno je da neće biti u mogucnosti da nastavi pripreme i da igra u meču protiv Luksemburga", navodi se u saopšetnju FSS.

Prethodno je zbog povrede sa spiska "otpao" Pavkov, dok je jedini preostali špic Mitrović.

Napadač Real Madrida i reprezentacije Srbije - Luka Jović, zbog povrede neće biti na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za meč protiv Luksemburga.

Jović je sinoć na utakmici protiv Portugala (ušao u samom finišu) obnovio povredu s kojom je došao na pripreme nacionalnog tima i posle dodatnih pregleda, odnosno konsultacija sa doktorom reprezentacije i klupskim lekarom, utvrđeno je da neće biti u mogućnosti da nastavi pripreme i da igra u meču protiv Luksemburga.

Reprezentacija Srbije u ponedeljak prepodne putuje u Luksemburg gde dan kasnije protiv domaće selekcije nastavlja kvalifikacije za EURO 2020.

Meč protiv Luksemburga igra se u utorak od 20.45.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

R sad

09.09.2019 08:39

Počinju nezadovoljstva i novim trenerom.Bruka!!!Nikada trenera Srbija imati neće jer oni koji su dobri za reprezentaciju i mafiju neće ni da čuju.

ODGOVORITE
Name

M

09.09.2019 10:37

Decku dali da igra 8 minuta kao da je junior a ne igrac Reala svaka cast sto nece da igra

Name

Ovo

10.09.2019 16:50

je sramota i bruka za FsS i trenera Tumbu. Svaki Evropski tim bi pozeleo Jociva ! A ovi nasi BOZE POMOZI samo. Pa se pitamo zasto smo losi. Evo, ponasanje FsS i trenera ! Lopovluk !

ODGOVORITE