Habib je neuništiv! Puarje izdržao tri runde!

Fantastična pobeda Nurmagomedova!

Ostali sportovi 08.09.2019 | 17:11
Habib je neuništiv! Puarje izdržao tri runde!
Kakav povratak Habiba Nurmagomedova! Ruski borac, poreklom iz Dagestana, vratio se u ring posle devet meseci suspenzije i na fantastičan način odbranio UFC titulu u lakoj kategoriji!

On je u Abu Dabiju savladao američkog borca Dastina Puarjea nakon tri runde i pokazao da u ovom trenutku neprikosnoven u svojoj konkurenciji. Ovo mu je bila 28 pobeda u karijeri iz isto toliko borbi, čime je zadržao stoprocetan učinak u oktagonu.

Sjajni Nurmagomedov je od samog početka bio izuzetno agresivan, Puarje je u nekoliko navrata uspevao da izbegne kapitulaciju, ali na kraju više nije imao snage, pa dalje od treće runde nije mogao. Tokom druge runde i na početku treće je pokušao da izvrši inicijativu, ali je to bilo kratkog daha, pošto ga je Nurmagomedov stavio pod svoju kontrolu i okončao borbu.

Podsetimo, ruski borac je bio suspendovan nakon meča sa Konorom Megregorom u oktobru prošle godine zbog incidenta koji se desio nakon borbe. Ipak, period devet meseci suspenzije očigledno je iskoristio da se maksimalno pripremi za odbranu trona.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar