Dušan Tadić utučen poslije poraza!

Hajde da budemo realni. . .  "Veliko razočaranje", rekao je najbolji srpski fudbaler Dušan Tadić.  "Kratak je period, selektor ima neke svoje zamisli". . .

Fudbal 08.09.2019 | 10:32
Dušan Tadić utučen poslije poraza!
Matija Nastasić je rekao da Srbija ne treba i dalje da razmišlja o baražu, ali iskusniji Dušan Tadić kao da se pomirio da će "orlovi" pre na takav način do Evropskog prvenstva.

Srbija je na "Marakani" ove večeri pretrpela novi poraz u kvalifikacijama, od prvaka Evrope koji je slavio 4:2, a iako je bilo ponekih naznaka o napretku u igri "orlova" - teško da do kraja možemo da preskočimo Portugal i Ukrajinu.

"Veliko razočaranje", rekao je vidno potrešeni Dušan Tadić.

"Mislim da je bio pun stadion i da su navijači došli da nas podrže protiv evropskog prvaka, ali smo naivno primili golove. Kažnjavali su nas i tako je to kad se igra s ozbiljnom ekipom".

Sve je jasnije da će Srbija protiv Finske, Škotske i Norveške probati na EURO.

"Treba da budemo realni da imamo minimalne šanse kroz kvalifikacije, ali imamo Ligu nacija...", rekao je Dušan Tadić na pitanje o meču sa Luksemburgom koji igramo u gostima već za tri dana, a kojim bi zadržali teoretske šanse da možemo do EP i kroz kvalifikacije.

"Tu je novi selektor, uigravamo se, pokušaćemo da ispunimo njegove zamisli".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar