Pretučeni navijači Češke u Prištini!

Na video snimku se vidi kako nekoliko lica ogrnutih zastavom "velike Albanije" šutira nogama mušku osobu koja leži na ulici.

  • Sport
  • Fudbal


U Prištini su danas pretučeni navijači fudbalske reprezentacije Češke!

Prištinski mediji na albanskom jeziku prenose da su Čehe pretukli članovi navijačke grupe "Plisat", poznate po nacionalističkim ispadima, koji su na svom "Fejsbuk" profilu objavili, a potom uklonili, video snimak incidenta.

Na video snimku se vidi kako nekoliko lica ogrnutih zastavom "velike Albanije" šutira nogama mušku osobu koja leži na ulici.

Pripadnici ova navijačke grupe prekrili su tribine stadiona "Fadilj Vokri" u Prištini zastavama "velike Albanije", a tokom fudbalske utakmice samoproglašenog Kosova i Češke, skandirali su "UČK, UČK".

Kosovska policijska služba još nije izdala zvanično saopštenje povodom incidenata koji su se dogodili na ulicama Prištine i tokom same utakmice.

Prištinski mediji na albanskom jeziku objavili su jutros da je osmoro čeških državljana uhapšeno na Kosovu jer su navodno planirali da puste dron sa natpisom "Kosovo je Srbija" tokom fudbalske utakmice na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini.

"Kosovo" je inače na ovoj utakmici pobijedilo 2:1.

Izvor: mondo.rs

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.