Konteov spisak želja je sljedeći...

Darmijan, Gece, Eriksen, Aldervejreld i Marin! Rukovodstvo Intera već razmišlja o pojačanjima za sledeće leto.

Fudbal 07.09.2019 | 21:42
Konteov spisak želja je sljedeći...
Stara italijanska fudbalska poslovica glasi: "Merkato nikad ne spava".

U skladu sa tim trener Antonio Konte i šef Bepe Marota pripremaju nove poteze kako bi još više ojačali Neroazure, a prema informacijama Tutosporta u notesu vodećih ljudi Intera nalazi se nekoliko zanimljivih imena za sledeće leto. Tu su Mateo Darmijan (Parma), Mario Gece (Borusija Dortmund), kao i tandem Totenhema - Kristijan Eriksen i Tobi Aldervejreld - kojima ističu ugovori u Londonu na kraju sezone.

Takođe, biće ozbiljnog posla tokom jeseni i za skaute Intera koji su s već razleteli širom Evrope, a jedan od nijih bio je u četvertak uveče u Bukureštu na utakmici između Rumunije i Španije kako bi na delu video 23-godišnjeg Razvana Marina. Radi se o ofanzivnom vezisti koji je letos prešao iz Standarda u Ajaks za 12.500.000 evra, pa će Inter morati da odreši kesu ukoliko želi da ga dovede.

Karta na koju Inter igra je i pomoć nekadašnjeg prvotimca i Marinovog zemljaka Kristijana Kivua koji je upravo savetovao mladog Rumuna da se preseli u Amsterdam kao zamena za Frenkija De Jonga koji je otišao u Barselonu. Inter je bio jedan od klubova koji je želeo Marina i prošlog januara, ali konkretna ponuda nije stigla u Lijež iako dva kluba gaje dobru saradnju.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar