SA: Mali broj građana na skupu podrške porodici

Ispred Vječne vatre u centru Sarajeva počelo je okupljanje građana koji su se danas odlučili pridružiti mirnoj šetnji u znak protesta protiv povorke ponosa koja će biti održana sutra. Na skupu pod nazivom "Dan tradicionalne porodice" okupio se veoma mali broj građana.

Bosna i Hercegovina 07.09.2019 | 14:06
SA: Mali broj građana na skupu podrške porodici
Nekoliko minuta prije početka šetnje okupilo se manje od stotinu osoba.

U Titovoj ulici ispred Vječne vatre okupljanje je počelo oko 13 sati, kada je obustavljen i tramvajski saobraćaj preko Baščaršije.

Učesnici ovog skupa stoje pored transparenata "Zna se sta je ključ, a šta brava", Zašto se ne poštuje volja većine", "Podrska biološkom opatanku", "Porodica je kompas koji nas vodi. Ona nas inspiriše da dosegnemo velike visine i tješi kada povremeno padnemo", a dijele se rozi i plavi baloni.

Šetnja je planirana između 14 i 15 sati na relaciji Vječna vatra - Trg BiH, a program na Trgu BiH ispred zgrade Parlamenta BiH počinje u 15 sati, prenosi Klix.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Ratko

07.09.2019 12:44

Citat:"Zna se sta je ključ, a šta brava", samo kazem bravo.

ODGOVORITE
Name

Ja Sam Gej

07.09.2019 13:10

Odoše svi u pedere

ODGOVORITE
Name

Parada za porodicu, parada za LGBT i na kraju svi paradiraju

07.09.2019 13:51

Nikad mi neće biti jasno , šta je koga briga , ko ga gdje trpa. Svak bira ono što mu odgovara. Jedni se bore za prava gej populacije, drugi im kontriraju, ne razumijem, pa ako je neko gej , kako može ugroziti moju porodicu, šta me briga. Svak bira ili ovo ili ono , u čemu je problem? Živi i pusti druge da žive. Nauka nikad nije dokazala kako to da je neko gej, samo teorije i ništa više. Ovom sklonošću čovječanstvo nije ugroženo, pa i oni su nastali iz hetero veza. Šta je sa onima koji su oženjeni , imaju djecu , a vole sa strane kuruz više nego išta.

ODGOVORITE
Name

kuku nama sa nama

07.09.2019 20:54

Potvrda da je pederluk u modi...ne treba nama niko...mi smo sami sebi dovoljni

ODGOVORITE
Name

Demograf

07.09.2019 22:00

A ko koga ovdje trpa. Najviše vlast narod.

ODGOVORITE