Privedeni Česi zbog - Kosovo je Srbija!

Hteli u Prištini da podignu dron s parolom KOSOVO JE SRBIJA! Osam državljana Češke uhapšeno je pred meč sa fudbalskom reprezentacijom tzv. Kosova pošto su planirali da iznad stadiona "Fadilj Vokir" podignu dron na kome je bila zastava Srbije i parola "Kosovo je Srbija".

Fudbal 07.09.2019 | 16:14
Privedeni Česi zbog - Kosovo je Srbija!
Haos pred meč kvalifikacija za EURO2020!

Sinoć je uhapšeno osam državljana Češke koji su nameravali da na utakmici tzv. Kosova i Češke Republike podignu dron s parolom "Kosovo je Srbija".

Oni su na saslušanju u Regionalnoj policiji u Uroševcu, potvrdio je za Koha.net major Policije Kosova, Mehmedali Hajdini.

Hajdini je potvrdio da su im oduzete dve zastave Srbije, jedan transparent, jedan dron, jedna kamera i dva uređaja za radio-vezu, a navodno su imali u planu da izvedu sličnu "akciju" kakva je viđena na meču Srbije i Albanije iz 2014. godine.

Prema informacijama portala "Indeksonline", uhapšeni su nosili majice sa likom Vladimira Putina, dok je jedan od uhapšenih imao i državljanstvo Srbije. Ipak, za sada nema zvaničnih informacijama o licima koja su saslušana u Uroševcu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar