Video: Nejmar na terenu nakon tri mjeseca i odmah – gol!

Brazil - Kolumbija 2:2. . .

Fudbal 07.09.2019 | 15:41
Video: Nejmar na terenu nakon tri mjeseca i odmah – gol!
Dočekao je Nejmar da se vrati fudbalu. I fudbal da se vrati Nejmaru. Posle tri meseca brazilski as je odigrao utakmicu i to u žutom dresu državnog tima. Povratak je bio najbolji mogući – odmah je postigao gol.

Brazil je odigrao prijateljsku utakmicu u Majamiju protiv Kolumbije, dve moćne selekcije Južne Amerike rešile su da malo obraduju svoju brojnu dijasporu na Floridi.

Završilo se nerešeno, 2:2, a zvezda večeri bio je Nejmar, koji nije igrao fudbal tačno tri meseca, od utakmice Brazil – Katar u junu, kada mu je stradao zglob. Dok mu u Parizu nisu dali šansu da zaigra na početku sezone, dok definitivno nije rešio svoj status u klubu, lakonogi napadač je dobio priliku u reprezentaciji.

Bio je Nejmar starter i odigrao je svih 90 minuta, a kruna je stigla u 58. minutu, kada je postigao gol za 2:2. Nije to bio neki atraktivni pogodak, samo je gurnuo loptu sa peterca, ali bio je na pravom mestu u pravo vreme.

Igrač utakmice bio je kolumbijski napadač Luis Mjurijel, koji je postigao oba gola za svoju ekipu, koji je od 0:1 doneo preokret na 2:1. Na kraju je to Nejmar „poravnao“ na 2:2.



Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar