VELIKE GUŽVE: Izbjegavajte ove granične prelaze

Na graničnim prelazima Velika Kladuša, Kostajnica, Kozarska Dubica, Gradina, Gradiška i Brod na ulazu u BiH pojačana je frekvencija vozila i zadržavanja su duga, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.  

Bosna i Hercegovina 06.09.2019 | 21:45
VELIKE GUŽVE: Izbjegavajte ove granične prelaze
Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

...

06.09.2019 23:59

Стварно ми више није ништа јасно! Урлаби готови крајем августа и сви би требали да су отишли на арбајт, кад оно тек упрли надолазити овамо! Неки су овде и по 2 мјесеца, а тамо се већ годинама зову "запослени". Кад их питам, кажу да су "нарадили слободне дане". Алооо! Па, де онда "нарађујте" без прекида једно 2-3 године и у пензију, ако то тако може у тој ЕУ! Ама, нико није тамо отишао од глади и жеђи, него да муваре и паламуде којешта, док не добију шут карту!

ODGOVORITE
Name

Brko

07.09.2019 06:39

eto to nas ubija zavist i ljubomora

Name

Re: Brko

07.09.2019 12:12

Немам разлога за љубомору, јер овде одлично живим. Доста сам се намучио да стекнем својим радом и данас имам 21 запосленог, које добро плаћам и који не помишљају да ме напусте. Добри су ми, вриједни, а онда сам ја још бољи према њима и не смије ништа да фали ни њиховим породицама. И даље тврдим да бјеже само они који хоће лаганог хљеба, а то може на кратке стазе. На крају живота немају ни за сахрану, па бјеже овамо умирати. Вјечите кукавице!