Luka se vratio u "orlove", jer je veliki patriota!

"Jako sam srećan što se vratio - i zbog sebe i zbog njega", ispričao je Aleksandar Mitrović u Staroj Pazovi.

Fudbal 07.09.2019 | 11:48
Luka se vratio u "orlove", jer je veliki patriota!
"Četvorka" fudbalske reprezentacije Srbije je ponovo tu! 

Luka Milivojević se ponovo vratio među "orlove" iz kojih je odsustvovao više od godinu dana, tačnije od Svjetskog prvenstva u Rusiji, kada se posvađao sa selektorom Mladenom Krstajićem, nakon čega je odlučio da više neće igrati za "A" tim.

Novi selektor Ljubiša Tumbaković uspio je da ga ubijedi da ponovo obuče dres sa grbom Srbije, ali i uz pomoć Aleksandra Mitrovića - koji je prisustvovao razgovoru u Londonu.

Dobro je poznato da su njih dvojica veliki prijatelji, uvijek se druže porodično, a ne treba podsjećati koliko je i Mitroviću bilo teško da u prethodnom periodu dolazi na okupljanje reprezentacije i "strahuje" od pitanja o Milivojeviću i razlogu haosa između njega i Krstajića.

Osmijesi su sada ponovo tu.

"Nije za mene iznenađenje što se Luka vratio. Luka je veliki patriota koji voli svoju zemlju i znam da mu je bilo teško što nije bio tu u prethodnom periodu, ali je ponovo tu i jako sam srećan što se vratio - i zbog sebe i zbog njega. Svi smo pozitivno dočekali njegov povratak u ekipu. Znam da mu je velika čast da je opet tu...", rekao je Mitrović u razgovoru s novinarima.

Ovoga puta nisu cimeri, ali to mu nije toliko važno. Najvažnije je da se Milivojević vratio i da svojim fudbalskim kvalitetima može da pomogne.

"Matić i Milivojević uvijek donose mirnoću i sa loptom i bez lopte. Imaju iskustvo, igraju velike utakmice, mnogo će nam značiti", kazao je "Mitrogol".

Došao je u dobroj formi za meč sa Portugalom pošto je bio strijelac na pet posljednjih utakmica Fulama, ali njegov tim nije pobijedio u svakom meču.

"Znače mi to dosta pred Portugal. Svakom napadaču je važno da igra i daje golove, dobijaš samopouzdanje... Najbitnije je da igramo što bolje i da protiv njih ostvarimo dobar rezultat, ako kao ekipa igramo dobro - golovi će doći. Što se tiče njih, njima je u krvi da su malo prljavi. Bože moj, odgovoriću na provokacije kako treba, biće lijepa utakmica, pred našim navijačima i moramo da vratimo ljude na stadion", zaključio je Mitrović.

Matić je rekao da možemo i do pobjede?

"Što da ne? Igramo kod kuće pred našim navijačima, mislim da je izvodljivo i to je primarni cilj. Ko razmišlja drugačije sa ovakvom ekipom koju imamo, pred punom Marakanom... Logično je da se to razmišlja", naglasio je srpski napadač.

Srbija - Portugal, subota od 20.45 na "Marakani"!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar