Partizanov pakleni raspored!

Sedam utakmica za 22 dana! Kreće i treći front. . .

Fudbal 07.09.2019 | 10:32
Partizanov pakleni raspored!
Koliko stignu da se odmore fudbaleri Partizana tokom ove prvenstvene pauze – to im je. Od 14. septembra, kada ih čeka prvi meč u nastavku sezone, protiv Proletera u Novom Sadu, igraće ukupno sedam utakmica u 22 dana.

Biće to pakleni ritam četvrtak-nedelja u naredne tri nedelje, u kojem će Partizan zaigrati na sva tri fronta: biće četiri utakmice u Superligi, dve u Ligi Evrope, a krenuće i takmičenje u Kupu Srbije.

Prvo je, dakle, meč sa Proleterom u Novom Sadu (14. septembar), a onda duel sa AZ Alkmarom u prvom kolu grupne faze Lige Evrope (19. septembar), samo tri dana kasnije igraće se prvi večiti derbi u sezoni Partizan – Crvena zvezda (22. septembar). Potom sledi meč u šesnaestini finala Kupa Srbije, s tim što crno-beli još ne znaju ko će im biti protivnik.

U nedelju 29. septembra čekaće Partizan još jedan derbi meč, sa Radničkim u Nišu, a onda 3. oktobra i okršaj sa Astanom u Kazahstanu u Ligi Evrope. Kraj ciklusa je utakmica sa Voždovcem u Humskoj u Superligi, da bi potom usledila nova dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije.

Posle tri dana pauze crno-beli su danas nastaviti treninge, a nedostaju im šestorica prvotimaca, koji su sa reprezentacijama: Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Lazar Pavlović, Filip Stevanović i Dominik Dinga su sa Orlićima, Aleksandar Šćekić je u sastavu Crne Gore, a Bibras Natho predvodi kao kapiten selekciju Izraela. Trebalo je i Takuma Asano da obuče dres Japana, ali je otkazao nastup zbog lakše povrede.

Partizan ima dve utakmice manje u Superligi, pošto je odložio mečeve sa Javorom i Radnikom, a za sada se još ne zna kada će se ukazati termin da ih odigraju.

Izvor: mozzartsport

Foto: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar