Partizanov tim za Ligu Evrope...

Registrovano 28 igrača, tu je i Lazar! Nema iznenađenja na spisku Sava Miloševića za Ligu Evrope. Posao je olakšalo to što na "B" listu mogu da se prijave i neki igrači od velikog značaja za prvi tim.

Fudbal 06.09.2019 | 18:08
Partizanov tim za Ligu Evrope...
Partizan je danas u sedište Evropske fudbalske unije (UEFA) poslao spisak od 28 igrača na koje računa u grupnoj fazi Ligi Evrope.

Uprava kluba iz Humske uspela je da licencira i Lazara Markovića, koga su crno-beli angažovali u poslednjim satima prelaznog roka, a koji se našao na listi A sa još 23 fudbalera i četvoricom igrača na listi B, gde se nalaze oni koji su rođeni posle 1. januara 2000. godine.

Na A listi su sledeći fudbaleri:

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Bojan Ostojić, Dominik Dinga, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šcekić, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Aleksandar Lutovac, Strahinja Jovanović, Takuma Asano, Filip Stevanović, Đorđe Ivanović, Bibras Natho, Sejduba Suma, Lazar Marković, Umar Sadik i Petar Gigić.

Na "B" listi su Strahinja Pavlović, Lazar Pavlović, Zlatan Šehović, Slobodan Stanojlović.

Fudbaleri Partizana nastup u LE otvaraju protiv AZ Alkmara u Humskoj 19. septembra (za sada bez navijača). U drugom kolu idu na gostovanje Astani (3. oktobar), dok će u trećem dočekati slavni Mančester Junajted (24. oktobra).

Posle toga slede gostovanje na "Old Trafordu" (7. novembra) i Alkmaru (28. novembar), dok će poslednji meč na stadionu u Humskoj odigrati sa Astanom (12. decembar).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar