Dembele stopirao transfer "lošeg" Nejmara u Barselonu!

Napadač Barselone Usman Dembele bio je jedna od glavnih "kočnica" za povratak brazilskog fudbalera Nejmara na Nou Kamp. "Njegov povratak bio bi dobar za Primeru, ali ja to nikad ne bih uradio, ne volim ga" poručio Visente del Boske.

  • Sport
  • Fudbal


Nejmar je hteo da napusti Pari sen Žermen i vrati se u Barselonu ovog leta, ali je posle dugih pregovora transfer ipak propao.

Navodno, prelazak je stopirao Osman Dembele, koji nije hteo da ide u drugom smeru - iz Barse u PSŽ.

Dembele je držao u svojim rukama čitav posao i nije hteo da bude deo trampe, već mu je namera da se bori za status u Barseloni, što je bitan razlog da od transfera ne bude ništa, preneo je francuski "L'Ekip".

Dembele ne želi olako da napusti katalonski klub, koji je opisao kao "njegov iz snova", iako će biti u drugom planu ove sezone.

Koliki je optimista 22-godišnji krilni fudbaler najbolje govori da hoće da se izbori na Nou Kampu i kasnije osvoji "Zlatnu loptu", namenjenu najboljem igraču sveta.

Sve to nije išlo u prilog Nejmaru, koji je pre dve godine otišao u Pariz za rekordnih 222 miliona evra, ali ni španskoj ligi.

Proslavljeni španski trener Visente del Boske rekao je da bi za La Ligu bilo dobro da se brazilski napad vrati, ali ako se on pita "nikada ga ne bi doveo u klub".

"Za španski fudbal i ligu verovatno bi bilo korisno da se Nejmar vratio, ali da sam ja deo kluba, nikada ga ne bih doveo. Odličan je igrač, a ja ga ne volim zbog drugih stvari. Dok je bio u Barseloni ponašao se uglavnom regularno. Nekad loše, nekada vrlo loše. Kada biste sada uradili anketu među ljudima u Barseloni, siguran sam da bi bilo više od 50 odsto onih koji su protiv njegovog povratka. To, ipak, nešto govori", rekao je Del Boske za špansku "Marku".

Izvor: mondo.rs

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.