Zvizdić za utorak zakazao sjednicu Kolegijuma

Nakon pauze od oko mjesec i po, za sljedeći utorak zakazana je sjednica Kolegijuma Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

  • Vijesti
  • Bosna i Hercegovina


Na dnevnom redu su 22 tačke među kojima su Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2019, odgovor Visokog sudskog i tužilačkog Savjeta BiH na zaključke Predstavničkog doma s 2. hitne sjednice održane 14. i 26. juna  2019. koji se odnose na stanje u pravosuđu, ali i potvrđivanje rješenja o godišnjem odboru poslanika u ovoj godini. 

Od kolegijuma kojim predsjedava Denis Zvizdić očekuje se da će zakazati vrijeme održavanja sjednice Predstavničkog doma, ali je pitanje da li će ona i biti održana jer poslanici Kluba SNSD i Srpskog kluba ne žele da prisustvuju sjednicama prije nego što bude imenovan predsjedavajući Savjeta ministara BiH.

Tako je posljednja sjednica Predstavničkog doma u krnjem sastavu održana 26. juna, ali zbog neprisustva većine poslanika iz Srpske nije bilo kvoruma za odlučivanje.

(Srpskainfo)

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Dodok pa ti si bog!

05.09.2019 15:11

Dodo ce da se odcepi. Gotovo je sa Sarajevo.

Piramida

05.09.2019 16:18

Važna je činjenica da oni de odbijaju ogromne plate i sve beneficije, za šta mi nije jasno, kako se uopšte isplaćuju, za totalni nerad, odbijanje obaveza po sustematizaciji? Dakle, ovdje su najbolje plaćeni inati, svađe, natezanje, ignorisanje obaveza, jednom rječju, nagrađuje se neodgovornost.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.