Ajntraht odbio Interovih 40.000.000 za Kostića!

Kako je Kostić umalo izjednačio rekord Matića, ali je Frankfurtu bilo malo! Moraće da sačeka sledeći prelazni rok. . .  “Fredi Bobić je verovao u mene kad niko nije”, kaže srpski internacionalac.

Fudbal 05.09.2019 | 11:48
Ajntraht odbio Interovih 40.000.000 za Kostića!
Luka Jović je ovog leta postao najskuplji srpski fudbaler svih vremena posle transfera u Real Madrid vrednog oko 65 miliona evra, a malo je falilo da odmah iza njega stane prijatelj i doskorašnji saigrač iz Ajntrahta.

Kako prenosi "Sport Bild", klub iz Frankfurta odbio je ponudu od 40 miliona evra za Filipa Kostića, a koja je stigla sa adrese Intera, pošto je bio velika želja Antonija Kontea.

Očigledno u klubu veruju da vredi i više od toga.

Da se kojim slučajem taj transfer realizovao, Filip Kostić bi izjednačio rekord Nemanje Matića, koji je pre tri sezone iz Čelsija prešao u Mančester junajted za 40 miliona, ali će morati da sačeka neki drugi prelazni rok za to, ako ga "nerazuri" i dalje budu želeli.

Kostić je prošle sezone imao "dabl-dabl" učinak u Frankfurtu, sa pozicije levog spoljnog, od čak 10 golova i 13 asistencija, dok je odlično počeo i novu takmičarsku godinu.

Za sada, kraj svog imena ima 4 gola i tri asistencije.

Nije tajna da je Inter pitao, samo se nije znalo da je bio i konkretan. Ali SportBild danas otkriva: ne samo da je bio konkretan, nego je na Ajntrahtovu adresu poslao ček na kome je bilo ispisana ponuda – 40.000.000 evra za Filipa Kostića!

Nemački klub je glatko odbio. Još pre no što je prelazni rok počeo sportski direktor Fredi Bobić se sa srpskim internacionalcem dogovorio – ovog leta ne mrdaš nigde. I Kostić je to prihvatio.

“Fredi Bobić je verovao u mene kad niko nije”, kaže Kostić za SportBild.

A kad je upitan o tome da li uopšte razmišlja o sebi u nekom drugom klubu u budućnost, Kostić mirno odgovara.

“Ako me neki klubovi budu želeli, moraće da dođu sami. Imam dobrog menadžera”, smeje se srpsko krilo.

Lepo mu je u Frankfurtu. Sistem Adija Hitera 3-4-1-2 baš mu je legao.

“Za mene je to savršen sistem. Volim da igram široko, blizu linije. Potreban mi je prostor. Onda mogu samo da odlučim da li da krenem napred ili da ostanem pozadi. Prošla sezona je bila izvanredna, nadam se da će ova biti još bolja”, dobro je raspoložen Kostić, koji je u devet utakmica u ovom takmičarskom ciklisi već postigao četiri gola i namestio još tri.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar