Mecelder priveden zbog spornih dječjih slika!

Bivši fudbaler, Krištof Mecelder, bio je na saslušanju zbog distribucije fotografija maloletnika, među kojima su i prikazi seksualnog zlostavljanja dece!

Fudbal 05.09.2019 | 11:10
Mecelder priveden zbog spornih dječjih slika!
Veliki šok izazvala je vest da je bivši fudbalski reprezentativac Nemačke, Krištof Mecelder, priveden na razgovor u hamburšku policiju zbog umešanosti u dečju pornografiju.

Portparolka tužilaštva u Hamburgu Lidi Ehtering izjavila je da se protiv nekadašnjeg fudbalera vodi istraga zbog distribucuje materijala na kojima su maloetnici, uključujući i fotografije seksualnog zlostavljanja dece.

"Dobili smo nalog okružnog suda za pretres i on je izvršen", navela je Ehtering.

Službenici su izvršili pretres Mecelderovog stana i tom prilikom mu je zaplenjen telefon, kao i računarska oprema, preneo je "Bild".

Postoji osnovana sumnja da su na fotografijama koje je posedovao deca iz sportske škole Henef, gde on završava trenerski kurs.

Prijavu protiv Meceldera podnela je žena srednjih godina, za koju pojedini nemački mediji da je sa njim u vezi.

Ona je hamburškog policiji poslala najmanje 15 fotografija za koju je rekla da joj je poslao bivši reprezentativac koristeći aplikaciju WhatsApp.

Nemački mediji prenose da Mecelder nije pritvoren posle saslušanja.

Krištof Mecelder ima 38 godina i veći deo fudbalske karijere proveo je u Borusiji Dortmund, a nastupao je i za Real Madrid i Šalke. Za reprezentaciju Nemačke upisao je 47 nastupa, a igrao je i na Svetskim prvenstvima 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji, kao i 2006. koje je održano u njegovoj domovini.

Mecelder je otac desetogodišnje devojčice.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar