EP - Matić: Portugal je možda preloman!

Idemo na pobedu! Reprezentativac Srbije Nemanja Matić rekao je da će meč protiv Portugala u kvalifikacijama za EURO 2020 možda biti preloman.

Fudbal 05.09.2019 | 10:32
EP - Matić: Portugal je možda preloman!
"Možda i prelomna utakmica u kvalifikacijama, mislim da su momci spremni, orni i željni rada. Krećemo sa ozbiljnim radom, prethodnih dana smo više radili na oporavku zbog utakmica za vikend. Pretpostavaljam da će stadion biti dobro popunjen. U utakmicu uvek ulazimo da pobedimo. Ispred sebe imamo jednu od najboljih reprezentacija sveta, možda sa najboljim pojedincem Kristijanom Ronaldom, ali to ne menja naše razmišljanje. Pokusaćemo da odigramo timski i da osvojimo tri bioda", rekao je Matić novinarima u Staroj Pazovi.

Vezista Junajteda rekao je i da odlična partija protiv jakih reprezentacija ne može da bude garant povoljnog rezultata.

"Kada igrate protiv jakih reprezentacija i kada odigrate sjajno utakmicu, ne znači da ćete pobediti. Oni u svom timu imaju igrače koji jednim potezom mogu da reše utakmicu .Verujem u momke. Uz veliku borbu i timski rad sve je moguće", rekao je Matić i dodao da se o utakmici sa Luksemburgom još uvek ne razmišlja.

"Dobro je što je Portugalija u fokusu, jer u fudbalu uvek morate da bude koncentrisani na narednu utakmicu. U ovom trenutku to je Portugalija, a posle ćemo razmišljati o Luksemburgu".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar