Hoće li neko selektora za SP u Kataru? Venger se nudi!

"Nadam se da ćete me za tri godine videti u Kataru", rekao je legendarni francuski trener koji je bez posla otkako je napustio Arsenal.

  • Sport
  • Fudbal


Bivši trener fudbalera Arsenala Arsen Venger nije odbacio mogućnost da predvodi neku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu 2022. godine u Kataru, preneli su danas britanski mediji.

Venger je 2018, posle 22 godine, otišao iz Arsenala, nakon što je osvojio tri titule u Premijer ligi i sedam trofeja u FA kupu, a prethodnih meseci spekulisalo se o tome da će biti priključen FIFA kao specijalni savetnik.

Upitan da li vidi sebe na Svetskom prvenstvu u Kataru kao gledaoca ili selektora, Venger je za beIn Sports rekao: "Mogao bih da vidim sebe kako radim za tim".

"Imao bih dovoljno vremena i distancu u odnosu na poslednji posao da steknem perspektivu i ne bih imao ništa protiv. Oduvek sam želeo da radim na Svetskom prvenstvu, pošto mislim da je to posao za trenera, da bude tamo gde najbolji svetski fudbaleri igraju fudbal", naveo je Venger.

"Nadam se da ćete me za tri godine videti u Kataru", dodao je francuski trener.

On je rekao da je odbio nekoliko dobrih ponuda, pošto još nije spreman da se vrati fudbalu, ali je dodao: "Videćete me ponovo, a kada, ne znam tačno".

"Još ne mogu da živim sa činjenicom da nikada više neću biti na trenerskoj klupi. Želeo bih još jednom da iskusim intezitet takmičenja", rekao je Venger.

Izvor: mondo.rs

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.