Barselona se otarasila Rafinje na godinu dana!

Brazilac nastavlja karijeru u Galiciji.

Fudbal 03.09.2019 | 14:20
Barselona se otarasila Rafinje na godinu dana!
Dogovor je pao i Rafinja Alkantara će predstojeću sezonu provesti na Balaidosu u dresu Selte. Ostalo je samo još da se sredi papirologija, ali to neće biti problem, vezista je dobio danas zeleno svetlo da može da napusti Nou Kamp.

Barselona je odigrala lukavo ovu igru, pre nego što je dala dozvolu Rafinji produžila je ugovor s njim (dosadašnji mu isticao sledećeg leta), kako joj se ne bi ponovio slučaj Munira koji je tako prešao u Sevilju nakon jednogodišnje pozajmice za džabe.

Rafinja Alkantara je tokom leta nekoliko puta tražio od Barselone da ga pusti kako bi igrao što češće, Valensija je proteklih nedelja bila zainteresovana, ali je trener Marselino Toral sinoć potvrdio da je klub sa Mestalje blokirao transfer. Slično je bilo i sa Levanteom, pa se posle odbijanja ovog kluba otvorilo mesto za Seltu.

Najkomplikovaniji deo pregovra između Barselone i kluba iz Galicije bila je plata Brazilca od čak 3.000.000 evra godišenje, a posle sastanka dve strane dogovoreno je da Barselona nastavi da mu isplaćuje veći deo zarade, mada se ne navodi koliki.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar