Ne ide u Lacio: Novi ugovor Pavloviću u Partizanu!

Još pet godina u Humskoj, a vidjećemo koliko će se zaista zadržati pošto je već ovog ljeta bio na korak od transfera.

Fudbal 02.09.2019 | 21:42
Ne ide u Lacio: Novi ugovor Pavloviću u Partizanu!
Potpis u Humskoj!

Talentovani defanzivac Partizana Strahinja Pavlović potpisao je novi petogodišnji ugovor, nakon što mu je nedavno propao transfer u Lacio.

Pavlović je danas na stadionu u Humskoj, u društvu predsednika kluba Milorada Vučelića, stavio potpis na novu saradnju sa crno-belima.

Pre samo nekoliko dana imao je dogovoren prelazak u Rim, ali je sav posao zaustavljen jer je navodno pao na lekarskim pregledima, što su crno-beli demantovali, kazavši da je problem nastao u dinamici isplate.

Partizan je očekivao pet i po miliona evra od transfera, uz opciju da 18-godišnji fudbaler ostane na pozajmici još godinu dana, ali se nije ostvarilo.

"Strahinja je sjajan momak praktično po broju godina na početku svoje fudbalske karijere koji će tek kroz utakmice Lige Evrope i domaćeg prvenstva razvijati i pokazivati svoj raskošni talenat. Potpisivanjem novog petogodišnjeg ugovora jasno je da postoji puno obostrano poverenje i da Partizan ima jasnu strategiju u vezi sa njegovim razvojem", izjavio je poslovni direktor Partizana Miloš Vazura.

Oduševljenje novim ugovorom pokazao je i mladi štoper:

"Beskrajno sam srećan jer novim ugovorom klub pokazuje da ima puno poverenje u mene i ujedno veru da ne samo ovom timu i ekipi već svemu što dolazi mogu da dam pun doprinos. Ovo je za mene podstrek da se još više fudbalski usavršavam i dam svoj maksimum na svakom polju i dostojno prezentujem crno-bele gde god se nalazio. Zahvaljujući dobrim igrama u Partizanu dobio sam poziv za mladu reprezentaciju U-21 tako da su novi izazovi već predamnom. Posebno se radujem ulasku u grupnu faza LE uz naravno dalju borbu u domaćem prvenstvu za titulu!", rekao je Pavlović i zahvalio se svima u upravi i klubu na podršci. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar