Publika u Njujorku zviždala Novaku jer je predao meč!

Njujorška publika još jednom je pokazala da nema osnovnu kulturu, pošto je zviždala Novaku Đokoviću, nakon što je ovaj predao meč osmine finala US opena.  Sramotna publika US Opena - Nole to nije zaslužio. . .  Malo više poštovanja za osvajača 16 grend slem trofeja ne bi bilo na odmet. . .

Tenis 02.09.2019 | 16:20
Publika u Njujorku zviždala Novaku jer je predao meč!
Najbolji teniser sveta nije mogao da izdrži bol u ramenu i početkom trećeg seta je pružio ruku Stenu Vavrinci.

Publika je bila razočarana jer nije videla meč do kraja, međutim Đoković je konstantno osećao nelagodnost i morao je da preda meč.

Mnogi su bili razočarani potezom Njujorčana, koji su izviždali najboljeg tenisera sveta, trostrukog šampiona US opena i generalno jednog od najboljih tenisera svih vremena.

Đoković i publika u Njujorku nikada nisu bili "u najboljim odnosima", ali i pored toga većina je ovakav potez navijača oštro osudila.

Novak je samo ironični podigao palac gore, a posle meča je rekao: "Nisam se osetio uvređenim. Ne obraćam mnogo pažnju. Poštujem druge i nadam se da i ostali poštuju mene. Razumem da je publika želela da vidi ceo meč..."

Trostruki šampion US Opena, i čovjek koji je od 2007. u Njujorku igrao najmanje polufinale kada bi učestvovao, završio je ovogodišnje učešće na turniru uz salve zvižduka...

Bol u lijevom ramenu bio je prejak da bi Novak Đoković ostao na terenu i morao je da preda Stenu Vavrinki početkom trećeg seta, a to se publici na tribinama uopšte nije dopalo - dijelom što su platili ulaznice, a dijelom i jer im nije najomiljeniji.

Na konferenciji za medije Novak se dotakao takvog ponašanja navijača, a šta misli o takvom potezu jasno je bilo još po izlasku sa terena - kada je pokazao "palac" prema njima...

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar