Novak poslije pobede: Bol prestaje, bolje sam!

Srbija može da odahne, branilac trofeja na US Openu Novak Đoković odigrao je meč protiv Denisa Kudle kako je rekao "gotovo bez bola".

Tenis 31.08.2019 | 13:23
Novak poslije pobede: Bol prestaje, bolje sam!
Posle 125 minuta igre Đoković je slavio sa 6:3, 6:4, 6:2 i sada ga u osmini finala očekuje stari protivnik, Švajcarac Stan Vavrinka.

Mnogo dilema bilo je oko toga kako će Novak odigrati, pošto ceo dan i po nije uopšte trenirao, ali ispostavilo se da je to bila dobra odluka.

Po završetku meča sa Kudlom, Novak nije želeo da odgovori na pitanje stranih novinara o dijagnozi.

"Igrao sam dobro, gotovo bez ikakvog bola. Ima ga malo, ali sam zadovoljan kako je sve prošlo. Izvinite me, ali neću pričati o dijagnozi. Jako bih cenio to ako poštujete da ne pričam o detaljima. Razumem da ste znatiželjni. Doneo sam odluku da ne idem u detalje, molim vas da razumete. Zadovoljan sam kako je prošlo, mogu da igram. Za mene je to veliki blagoslov jer je pre dva dana bilo potpuno suprotno. Nisam trenirao juče, ali sam mnogo toga uradio proteklih dana da bih bio u stanju da igram", poručio je Novak.

Kada je reč o tome da li će nastaviti sa praksom da ne trenira između mečeva, nije bio tako siguran u to.

"Zavisi. Danas je situacija bila mnogo, mnogo bolja nego u meču pre ovoga, tako da ćemo videti sutra", dodao je svetski broj jedan.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar