Karleuša se direktno obratila Ceci Ražnatović

Jelena Karleuša, posle uvreda na račun Anastasije Ražnatović, direktno se obratila Svetlani Ceci Ražnatović, s kojom je već skoro deceniju zbog uvreda na sudovima.

  • Magazin
  • Zabava


"Svetlana, umorna sam više od tvog foliranja. Niko ne dira tvoju decu, (jer su odrasli ljudi, aman) lajkuju uvrede na račun tvojih kolega, vređaju ih, a kada dobiju po nosu, onda nevešto lažeš da oni nemaju mreže i da su to deca. Ako su deca, onda sam i ja nečije dete? Ne mogu više da trpim tvoje spletkarenje, huškanje. Aman ženo, stani. Ne tračari, ne spletkari, bavi se svojom karijerom, koja je u sunovratu. Ne želim da se više viđam sa tobom na sudu, ne želim da se bavim tvojim likom, ali moram da se branim. A sada lepo i kulturno, ovo ću ti reći kada se vidimo na jednom od glupih suđenja. Ps: Ne loži više Lukasa da vređa sve živo dok ti mudro ćutiš i prva mu lajkuješ komentare. Da si Lukasov pravi prijatelj rekla bi mu isto", napisala je pevačica na svom Instagram storiju.Podsetimo, u odbranu Cecine ćerke, kada je JK napala na društvenim mrežma, stao je Aca Lukas, koji se sa Karleušom žestoko sukobio.

(Kurir)

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Vaki

31.08.2019 13:39

Ljudi, pa zar moj srpski narod treba da opterećuje život pjevaljki sumnjivog morala!? pa imamo li pjesnikinje,umjetnice,akadamke,naučnice...da li je vrhunac uspjeha naših majki i sestara da se skinu i zažvale mikrofon???Dajte molim vas prostora majkama herojima,ženama u uniformi,u institutu,ljekarkama..šta je ovo?

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.