Ovako je Zvezda slavila ulazak u Ligu šampiona!

Fudbalere u oklopnom vozilu pratilo je i nekoliko hiljada navijača, koji su uz glasno skandiranje, baklje i vatromet burno proslavili veliki uspeh svog tima

Srbija 28.08.2019 | 08:21
Ovako je Zvezda slavila ulazak u Ligu šampiona!
Fudbaleri Crvene zvezde spektakularno su proslavili ulazak u grupnu fazu Lige šampiona! 



Oni su posle velikog uspeha u oklopnom vozilu sa tablicama Crvene zvezde prodefilovali Beogradom.

Fudbalere u oklopnom vozilu pratilo je i nekoliko hiljada navijača, koji su uz glasno skandiranje, baklje i vatromet burno proslavili veliki uspeh svog tima i plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

(Kurir)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Toliko o uspehu

28.08.2019 07:36

Ajmo sad oni koji su komentarisali Hrvatsku i njihove nakaradne, šta kažete za Srbe i ove kontove... Ljudi ja ne mogu vjerovati gdje sportisti sami sebe svrstavaju, gdje je tu mozak, kakav je ovo način proslavljanja.. Je li ovo uzoran način proslavljanja utakmica, posrašte se na svoj uspeh. Toliko da vas sad upitaju kako ste.

ODGOVORITE
Name

ALIJA

28.08.2019 08:10

Fudbal treba da promovise nadigravanje sa loptom i da sport priblizi masama.To je nekad bilo.Danas je para i razvrat pa i bahatost vruhunac u svemu. Da ide jos i gore jucer objaviste tenk ispred Zvezdinog stadiona pa nije nego maketa pa sada borbeno oklopno vozilo.Kakve su to poruke i kakvo promisljanje se salje mladim narastajima vezanim za obicnu fudbalsku predstavu.Sutra treba Mig 29 da prelijece na poluvremenu iznad stadiona.Umjesto poruke ljubavi promovise se sila.

ODGOVORITE
Name

Evo

28.08.2019 10:15

moji bili na utakmici!!!i tvrde da je samo maketa!!!da nikakvo vozanje nije bilo sa tenkom kroz Beograd!!!