MIKONOS: Platio račun, pa počeo da plače od muke

Jedno od prvih nepisanih pravila za sve turiste koji riješe da objeduju ili da se osvježe u tavernama ili barovima jeste da prije poručivanja dobro prouče meni, jer u suprotnom mogu da se rasplaču kad im stigne račun, poput jednog muškarca koji je godišnji odmor provodio u Grčkoj.

Zabava 27.08.2019 | 14:20
MIKONOS: Platio račun, pa počeo da plače od muke
Britanska bokserska legenda Riki Haton (40) i njegova djevojka Čarli, pamtiće ljetovanje na Mikonosu u Grčkoj, vjerovatno dok su živi. Naime, njima je na kraju ručka stigao račun od skoro 2.000 evra. Kako je Haton napisao, ono što ga je posebno zgranulo jeste cijena odreska od kobe govedine u visini od 920 evra.



– Upravo sam se probudio u lokvi je*enih suza. To dobijete kad ste debelo pohlepno go*no – napisao je od ispod svoje objave na Instagramu, nakon čega je dodao da prilikom poručivanja odreska nije gledao cijenu.

Pored ovog skupog specijaliteta i šampanjca od 490 evra, on je poručio i još nekoliko stavki čija cijena nije baš pristupačna, i prema riječima svima koji poznaju cijene na Mikonosu, kao i u ovom restoranu, prevazilazi granice umjesnog i onoga što restoran gostima stvarno nudi. U prilog tome idu i ocjene, pa i komentari na sajtu Trip advajzer.

– Apsolutno sramotno rasipanje novca i daleko najgore iskustvo na plažnom klubu s kojim smo se ikada susreli, a intenzivno putujemo. Usluga je nevjerovatno loša, od minuta kad dođete. Hrana je OK, ali definitivno nije vrijedna cijene – samo je jedan od komentara nezadovljnih gostiju ovog restorana na Mikonosu.

(Index.hr, Blic)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Uaaaaaa

27.08.2019 18:33

Plazni klub? Kakva je to novokomponovana kovanica? Klub na plaži i ništa drugačije.

ODGOVORITE
Name

xnxx

28.08.2019 05:31

Ima se može se

ODGOVORITE
Name

milann

29.08.2019 08:21

mogao je komotno kupit kravu za te pare

ODGOVORITE
Name

Dragutin

31.08.2019 10:18

Tri krave i jos ostati para.Heheee..