Šta zahtijevaju estradne zvijezde prije nastupa

Brena na koncerte ne može bez venzilatora, Karleuša bez privatnog aviona. . .

Zabava 24.08.2019 | 07:49
Šta zahtijevaju estradne zvijezde prije nastupa
Nedavno je Maja Šuput priznala kako je jedini zahtjev koji ima kad dogovara nastupe taj da odsjedne u hotelu s pet zvjezdica. Kraljica svadbi jedna je od najzaposlenijih estradnih pjevačica, puno putuje i nastupa po cijeloj Hrvatskoj.

– Više od 250 dana spavam u hotelima i hotel smatram nešto kao svoj domom tako da ne bi bilo fer da spavam u nekim straćarama. Prije svega, to ni privatno ne radim. Privatno se ispoštujem da spavam na nekom lijepom mjestu pa ni poslovno ne bih pristala na ništa manje. To je jedino što tražim – rekla je za Novu TV.

Maja u tom zahtjevu nije usamljena, većina pjevača i pjevačica traži isto, a mnogi idu i korak dalje pa imaju cijelu listu zahtjeva za ekipu koja organizira njihove koncerte, od uređenja backstagea do prijevoza i slično.

Lepa Brena nedavno je ispričala da bez ventilatora ne ide nigdje. Mnogi su se začudili kad su objavljene fotografije na kojima se za nju donosi veliki ventilator na rođendan njenog posinka Filipa Živojinovića pa se to odnosi ne samo na poslovni, nego i privatni život. 

Što se tiče nastupa, postoji spisak stvari koje traži.



– Moraju mi osigurati vodu, voće, peškire, ventilatore, možda i neko osvježavajuće piće – rekla je Brena.

Hoteli u kojima odsjeda moraju imati spa i teretanu.

Folk diva Jelena Karleuša na glasu je kao jedna od najzahtjevnijih zvijezda.

Na nastupe preferira doći privatnim avionom, a od aerodroma do hotela želi putovati limuzinom. Njeno osiguranje vozi se Mercedesom S klase, a plesači i oprema u kombiju istog proizvođača.



Karleuša odsjeda u hotelu s pet zvjezdica i to u predsjedničkom apartmanu. Tamo je trebaju dočekati svježe voće i deset boca francuske vode Evian u mini baru, ohlađene. Posteljina mora biti svilena, ružičaste boje, a u kupaonici je obavezna hidromasažna kada.

U backstageu želi tri velika zidna ogledala, veliki stol za šminkanje i kupaonicu te mini bar s Evianom.

Uvijek traži i određeni broj zaštitara koji je paze na koncertima.

(Azra.ba)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

BV S

24.08.2019 07:12

A POMISLE LI IKAD ,STA KAD BUDU NA STRASNOM SUDU? KAKVE CE TAMO ODGIVORE DATI?

ODGOVORITE
Name

SISTEM VRIJEDNOSTI

24.08.2019 07:36

Ove kafanice pjevačice, starlete pa pjevaljke nekada su noćivale u kafanskim sobama, bez vode, straćarama. Danas ne znaju šta hoće i imaju. Slično je i sa političarima. Od bijede, sitnih klošara i lopovčića postala elita. Na drugoj strani uspješne ljekare, inžinjere, ekonomiste, uopšte mlade stručne i pametne ljude otjerali smo u svijet. Pa sada narode, slušajte dive estrade, govore političara pa u kladionicu, iz dva u iks!

ODGOVORITE