Sudsko oruđe za antipravni linč srpskog naroda

Đurić je ukazao da pravosuđe samoproglašenog Kosova, umjesto da se bavi suzbijanjem vjerskog ekstremizma i dekonstrukcijom albanskih kriminalnih klanova, jedva čeka da po naredbi prištinskih kriminalnih bosova na sebe preuzme ulogu palice za političko razračunavanje, saopšteno je iz Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

Srbija 23.08.2019 | 17:17
Sudsko oruđe za antipravni linč srpskog naroda
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić ocijenio je da je raspisivanje lokalne potjernice za potpredsjednikom Srpske liste Milanom Radoičićem posljednji u seriji pritisaka na srpski narod na Kosmetu i pokušaj da se politički delegitimizuje Srpska lista, čije je djelovanje najveći trn u oku prištinskih separatista. 

– Činjenica da je ta informacija obelodanjena na dan raspisivanja vanrednih izbora na Kosovu i Metohiji daće ton čitavoj predizbornoj kampanji, koja će očigledno biti takmičenje albanskih političkih aktera u šovinizmu i mržnji prema Srbima –  rekao je Đurić.

On je ukazao da pravosuđe samoproglašenog Kosova, umjesto da se bavi suzbijanjem vjerskog ekstremizma i dekonstrukcijom albanskih kriminalnih klanova, jedva čeka da po naredbi prištinskih kriminalnih bosova na sebe preuzme ulogu palice za političko razračunavanje, saopšteno je iz Kancelarije. 

Đurić je istakao da je prištinsko pravosuđe “još jednom na najflagrantniji način pokazalo da je instrument u rukama albanskih političkih i kriminalnih struktura i oruđe za antipravni linč Srba”.

– Srbi na Kosovu i Metohiji će, uveren sam, i u predstojećem periodu, bez obzira na sve diverzije Prištine, ostati lojalni državi Srbiji i podržavati Srpsku listu kao najistrajnijeg garanta odbrane srpskih državnih i nacionalnih interesa u našoj južnoj pokrajini – zaključio je Đurić.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mile

23.08.2019 15:52

Zasto ti nisi na Kosovu

ODGOVORITE
Name

Zajebant

23.08.2019 16:20

Gdje god su Srbi van otadzbine pratili politiku Beograda tih isti vise nema ,Daj Boze da grijesim .

ODGOVORITE
Name

analiticar

23.08.2019 18:07

Ne grijesis nego ovako to glasi gdje god je Srbija branila Srbe tu ih vise nema,isto je samo drugo pakovanje ali isto znacenje.