Anđelka plakala zbog kraja snimanja serije

Prpićeva objašnjava da nije mogla da zadrži suze posle poslednje klape i otkriva da se nada novoj saradnji sa Miloševićem jer su dobar glumački tandem.  

Zabava 23.08.2019 | 07:33
Anđelka plakala zbog kraja snimanja serije
Emotivnom scenom u kojoj Anđelka zove Andriju da dođe po nju, a zatim i pesmom „Sve što želim u ovom trenutku” koju su glumci otpevali zajedno s ostatkom ekipe zvanično je završeno snimanje sitkoma „Andrija i Anđelka”, a poznata glumica ne krije da je i sama plakala na kraju.

Iako se epizode emituju na televiziji „Prva”, ovaj dvojac se odavno oprostio kada je rad na setu u pitanju.

- Od lepote uvek plačem, to je nepisano pravilo. Kad se ekipa toliko zbliži da postanete kao porodica, onda je nekako svaki rastanak težak, jer si navikao da svaki dan budete zajedno, a sada se to menja. Ali naravno, družimo se i posle kraja serije - kaže Anđelka, i dodaje da joj nedostaje glumački partner Andrija Milošević.

- Jako mi nedostaje Andrija, ali nadam se da ćemo sarađivati u budućnosti.

Glumica ne krije da joj je ova serija bila vrlo bliska, ne samo zbog humora i divnih ljudi, već jer i ona ponekad u svakodnevici proživljava slične situacije sa svojim suprugom.

- Naš odnos je životan kao što je životan i Andrijin i Anđelkin. Da li u realnom životu ima baš toliko viceva, nisam sigurna. Moj odnos sa suprugom je baš onakav kakav treba da bude - iskrena je Anđelka, koja objašnjava da je za skladan brak najbitnije razumevanje:

- Moj suprug razume moj poziv i to što dosta radim i snimam po ceo dan i do kasnih sati, jer i on radi sličan posao. I njemu po ceo dan i noć traju pripreme, pa isto imam razumevanje za njega. To je neophodno da bi dvoje ljudi funkcionisalo.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

???

23.08.2019 07:20

A mozda se malo i zaljubila.

ODGOVORITE