Jelena Tomašević bacila Sergeja Šojgua u trans

Pop pevačica Jelena Tomašević bila je ovog vikenda specijalan gost na svečanoj ceremoniji zatvaranja 5. međunarodnih vojnih igara, najvećeg i najbolje organizovanog vojno-sportskog takmičenja u svetu, na kome su učestvovali i pripadnici Vojske Srbije.

  • Magazin
  • Zabava


Srpska pop pevačica je u Rusiju stigla na poziv ruskog Ministarstva odbrane, a svojim fantastičnim nastupom na velikoj sceni Parka Patriot, nedaleko od Moskve, oduševila je ministre, načelnike generalštabova i predstavnike vojnog vrha zemalja-učesnica Igara.

Tomaševićeva je nastupila sa ansamblom pesama i igara Ruske armije „Aleksandrov“, a takođe je izvela i svoju pesmu „Oro“, sa kojom je 2008. godine na „Evroviziji“ u Beogradu zauzela visoko šesto mesto.

Srpska pevačica se na ruskom jeziku zahvalila Šojguu na pozivu da učestvuje na zatvaranju Vojnih igara, kao i za mogućnost da nastupi sa poznatim ansamblom „Aleksandrov“, što je izmamilo osmeh na licu ruskog ministra. 

Nastup srpske pop zvezde komentarisan je i nakon svečane ceremonije zatvaranja Igara, a ruski novinari joj predviđaju blistavu karijeru u Rusiji — „ukoliko to ona poželi“.

„Ne znam, to kod mene ne ide planski. Sve mi se stvari dešavaju iznenada, kao i ova saradnja sa ansamblom ’Aleksandrov‘. Niti sam ovo očekivala, niti sam mogla da pretpostavim da će se ovo desiti, tako da je vrlo moguće da ću u budućnosti češće sarađivati sa ruskim kolegama, a moja želja je, naravno, i sa horom ’Aleksandrov‘. Bilo bi zaista lepo da se to dogodi, a mislim da se paralelno može i u Srbiji i ovde napraviti karijera“, rekla je Tomaševićeva za Sputnjik, ističući da je nastup na Međunarodnim vojnim igrama „nešto što svaki pevač može samo da poželi“.

(Kurir.rs/Sputnjik)

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.