Dodik; Neće doći do imenovanja kandidata za predsjedavajućeg SM BiH

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik ocijenio da danas neće doći do imenovanja kandidata za predsjedavajućeg Savjeta ministara, jer prema dosadašnjim izjavama sporazum neće biti postignut i istakao da neće prihvatiti ucjene lidera SDA Bakira Izetbegovića i predsjedavajućeg Predsjedništva Željka Кomšića da se ide u NATO.

Bosna i Hercegovina 20.08.2019 | 09:07
Dodik; Neće doći do imenovanja kandidata za predsjedavajućeg SM BiH
"Do isteka roka sporazuma 5. septembra odlučićemo o daljim potezima. Spreman sam da idem do kraja i treba mi podrška naroda. A, ja ću tu podršku tražiti i od Narodne skupštine Republike Srpske", rekao je Dodik za beogradski dnevnik "Alo".

On je podsjetio da je tražio vanrednu sjednicu Predsjedništva na kojoj će se raspravljati o kandidatu za predsjedavajućeg Savjeta ministara koji bi trebalo da bude Srbin.

"Istovremeno, Кomšić je zakazao i redovnu sjednicu i bez konsultacija i procedure na dnevni red stavio tačku Godišnji nacionalni plan za članstvo u NATO. Neću tražiti da se tačka za put u NATO skine sa dnevnog reda, ali ću glasati protiv toga, pošto me obavezuje odluka Narodne skupštine Republike Srpske o vojnoj neutralnosti", rekao je Dodik.

Dodik je istakao da je prošlo devet mjeseci od izbora, a da neko i dalje ne želi da Srbi u organima BiH budu predstavljeni kako je to predviđeno Ustavom i ostvarenim rezultatima na izborima.

"Raznim igrama, podmetanjima i lažima Sarajeva i međunarodne zajednice sa Zapada čine se razne spletke da se Srbi ponize i da u organe vlasti ne uđu pobjednici na izborima, nego Srbi koji su muslimanima podobni. Tako se i sada u Sarajevu izmislila neka priča o odluci koja bi Republiku Srpsku odvela u NATO, a to se od Bakira Izetbegovića i muslimana postavlja kao uslov za formiranje Savjeta ministara i vlasti u BiH", rekao je Dodik.

Prema njegovim riječima, čim je 5. avgusta potpisan sporazum u Sarajevu, Amerikanci su "odmah skočili" i rekli da oni to ne vide u sporazumu, što je bio vjetar u leđa muslimanima da izađu iz tog sporazuma.

"A, onda su iz američke ambasade tražili da s ljudima iz moga kabineta nešto usaglašavaju u sporazumu, što sam odbio jer je to miješanje SAD u unutrašnje stvari BiH", istakao je Dodik.

On je poručio da nametnuta rješenja nikada neće proći i da će se protiv njih uvijek boriti.

"Narodna skupština Republike Srpske donijela je odluku o vojnoj neutralnosti, što je za mene obaveza. Кad je potpisivan sporazum, rekao sam da ne prihvatam akcioni plan za put u NATO. Prijeti nam se silom, ali naš stav je jasan - mi pratimo Srbiju i sve što uradi Srbija i mi ćemo uraditi", rekao je Dodik.

On je naglasio da Srpska neće granicu na Drini koja bi dijelila Srbe.

Dpdok je rekao da je zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Metju Palmer dio stare američke administracije i da će "i on proći".

"Šta ima veze šta je Palmer rekao. I taj Palmer će proći. Кo da je on neka faca, on je dio stare administracije koja pokušava da koristi percepciju moći Amerike da bi forsirao podršku muslimanima u BiH. Protiv sam te politike. I nije me prepao Palmer. Ja da se njih bojim, ili bih napustio politiku ili bih je promijenio", rekao je Dodik.

(Srna)

Komentari / 69

Ostavite komentar
Name

vuk

20.08.2019 07:15

Šta ima veze šta je Palmer rekao. I taj Palmer će proći. "Кo da je on neka faca, on je dio stare administracije koja pokušava da koristi percepciju moći Amerike da bi forsirao podršku muslimanima u BiH. Protiv sam te politike. I nije me prepao Palmer. Ja da se njih bojim, ili bih napustio politiku ili bih je promijenio", rekao je Dodik. " možete biti sigurni da ako je ovo zaista rekao, gotov je! Ameri ovo ne praštaju

ODGOVORITE
Name

VRS-RVI

20.08.2019 07:49

Sta ti veci Srbin od mene!!! Nisam glasao za tebe, a nisam izdajnik... mani se ti prica da si svi izdajnici koji tebe ne podrzavaju!!! Ti si obici olos koji zavadja nas narod, i zapamti da si nebitan!!!

Name

Gavra

20.08.2019 07:55

Mile je narodni cirkusant, igra se sa narodom, kao sa igrackom

Name

VEĆ VIĐENO

20.08.2019 08:00

Ovo je još jedan dokaz da je milokrad američki igrač.Ameri mu dozvoljavaju ovakvu retoriku jer s njom šarmira glupi narod a sve što čini je u američkom interesu.I tako dvadeset godina Srbi mu se dive i nestaju sa ovih prostora

Name

075

20.08.2019 08:12

Ok onda je rat.

Name

...RE

20.08.2019 08:42

SAD KAD JE OPET SVE PO KO ZNA KOJI PUT PROPALO U SARAJEVU, HOĆEŠ LI SE MILORADE SMILOVATI NA SVOJE PARTNERE PAVIĆA, DJOKIĆA,ČUBRU,ČAVU I STEVANDIĆA I KONAČNO POTPISATI NOVI KOALICIONI SPORAZUM I DATI KOLEGAMA ŠTO SI OBEĆAO ILI ĆEŠ IH I DALJE ZA.EBAVATI POSLIJE SKORO GODINU DANA OD IZBORA?????????????????

Name

re

20.08.2019 09:13

kakav kočijaški riječnik ccc

Name

re

20.08.2019 09:51

ima jedan sat skole sa odmorom

Name

Dragojlo

20.08.2019 07:16

Zna da nemoze promeniti zakon i nepostovati ranije donesene odluke ali ipak prestavlja sebe i RS kao zrtvu. Nemoze entitet odlucivati o pitanjima vanjske politike.

ODGOVORITE
Name

Re

20.08.2019 08:19

Budaletina. Ugrožava RS i narod.

Name

Apsurdi

20.08.2019 10:24

Kaže, Palmer je stara administracija, proći će. Vodi li računa o tome da Amerika ima istu politiku decenijama, od koje ne odstupaju, da kod njih nisu važna imena njihovih službenika? Nije to kao kod nas, svaki dan drugo mišlhenje, pa onda NS, gdje imam osjećaj da trebaju izglasati da su ludi, izglasali bi. Sve dobri poslušnici, bez svog mišljenja, borci iskljucivo za fotelje i pare. Narod je ovdje usputna, kolateralna šteta, njih ni ne interesuje.

Name

rade

20.08.2019 07:17

Zivio Mile Dodik, zivjela nezavisna drzava Republika Srpska... za koju cemo mnogi izginuti i propasti u najgore siromastvo, dok ce on i njegovi kumovi vladati ovima koji prezive.

ODGOVORITE
Name

Re rade

20.08.2019 07:58

Drugi ginuti a ti sa sigurnog navijati,pravo patriotski.

Name

????

20.08.2019 08:01

Na cemu si ti jadnice???

Name

Klupoder

20.08.2019 08:40

DODIK KRALJ...NEMOGU MU NI PERKE ODBITI...VELICINA...

Name

@KLUPODER

20.08.2019 09:30

Šta ćete kad vam vođa jednog dana opandrkne? Stari moj, igrate se sa svojom sudbinom i egzistencijom.Taj isti kojem kličeš je svoje obezbijedio a vama će ostaviti dugove i probleme.Jednog dana kad država otkupi dugove vašeg boljeg entiteta vi ste gotovi i morat ćete da pognute glave slušate šta vam Sarajevo naredi.Imate mogućnost da sa nama gradite državu gdje će svaki građanin biti isto zaštićen i imati jednaka prava, ali ne, vi slijepo vjerujete ovom mamlazu koji vas vodi u propast.Žao mi samo onih normalnih iz reda vašeg naroda...

Name

Dragojlo

20.08.2019 07:20

Zar nije ustavni sud na povredu nacionalnog interesa Bošnjaka dao odgovor da rezolucija narodne skupstine nije obavezujuca.

ODGOVORITE
Name

Diaspora

20.08.2019 08:10

Rezolucija NSRS nije pravni akt. Rezolucija je MASKA za Dodikove krezube glasace, a Dodik ne bi bio clan Predsjednistva do veceras da nije americki piun

Name

damir

20.08.2019 07:20

Ali dragi nas komsija koji zivis u istoj drzavi nemoze volja 30 posto srba protiv 70 posto ostalih mada i kad bi vam hrvati pritekli u pomoc opet vecina zeli u Nato u nezanima nas ni srbija ni manjina sta zeli ti mrzis svoju drzavu

ODGOVORITE
Name

Re

20.08.2019 15:19

Zbog takvih kao ti Damire , koje ne zanima misljenje manjine (kao sto ti kazes) , je i bio rat u bivsoj SR BIH. Jel' referendum o nezavisnosti SRBiH 1 marta 1992 bio legalan ( iako Srpski narod nije izasao na referendum opet niste imali 66% ) i znas li da li je rezultate tog ref. ikad verifikovala Europska komisija kao konacne . NIJE , jer nije bio legalan, ali stranim centrima moci je tada bio drugi cilj tada, a ne demokratija .

Name

NETAČNO!

22.08.2019 21:05

DEMOKRATIJA == VOLJA VECINE a ne volja manjine!

Name

Sey

20.08.2019 07:21

Svi su lazni Srbi osin tebe,nekada ti je i Vucic bio lazni Srbin,sada naravno pravi zato sto moras igrati kako on hoce.Ulaskom BiH u NATO prestaju sve kombinacije stvaranja V.Srbije preko Drine, zato vi i necete u NATO jer pokusavate do kraja provesti program SANU.

ODGOVORITE
Name

Veća, manja

20.08.2019 07:22

Čudi me da se u kladionicama ne uvede klađenje na istina-laž određenih ličnosti kojima se svakodnevno ispira mozak glasačkom tijelu.

ODGOVORITE
Name

borac

20.08.2019 08:00

Propast svi se kladili na laz.

Name

Podrška naroda

20.08.2019 07:22

Ja ti tu podršku neću dati na referendumu kao što nisam ni izašao na prošli referendum. Da bi na kraju na narodnoj skupštini koja je privatna Dodikova skupština sve povukli i izvrgli narod ruglu i sve one naivne koji su mislili da će taj referendum nešto vrijediti

ODGOVORITE
Name

Vala baš!

20.08.2019 07:57

Ja sam izašao na prošli referendum, protivno svim svojim uvjerenjima, kontajući da bi to mogla biti poruka da se i narod u ovoj napaćenoj RS pita i vidjeli smo kakav fijasko je doživio Dodikov referendum u NSRS! Ubuduće na referendum, bilo koje vrste, neću izaći kada bi me puškom tjerali!!!! Ispucali ste sve džokere koje ste imali sakrivene u rukavima....kako stvari trenutno stoje od RS neće ostati ni lijepo sjećanje zahvaljujući gramzivoj politici malog broja ljudi iz vladajuće kaste (pozicije i opozicije jer svi rade samo za lični interes!). Sreća pa sam dovoljno mlad da mogu započeti novi život negdje na zapadu.

Name

Nostradamus

20.08.2019 08:06

Nema ni moju podrsku ukoliko se Srpski narod u Republici Srpskoj ne ujedini u protjera i pohapsi ove Snsd-eove kriminalce i kabadahije nece nas ni bog moci da spasi.Ustajte Srbi ujedinite se pohapsite bagru Snsd-ea ne dozvolite da se kriju po drugim strankama i da nas ubjedjuju da se bore za narod.Oni su bitni samo sebi .

Name

XL

20.08.2019 08:37

Ni na prošli ni budući referendum KOI bodik organizuje, mene nema! Gospodin je naše najveće zlo!

Name

Hare

20.08.2019 08:54

Ono nije bio referendum nego ANKETA

Name

Šofer

20.08.2019 11:32

Potpisujem od rijeci do rijeci! Za ovakve avanture i budalostine koje samo njegovom krugu mogu donijeti koristi a stetu ogrmnom dijelu naroda od mene nema podrsku!! Sramota sta nam ovaj covjek radi, idi vise s milim Bogom, ne moras marke vratiti nit dana robijati, SAMO IDIIIII

Name

Haha

20.08.2019 15:21

Dodik i referendum , ma daj ne zezaj covjece.

Name

Hare

20.08.2019 07:23

Znači vi "pratite" Srbiju. Ili bolje reći slijepo slušate. E pa ne možeš se Dodik ovdje predstavljati kao politicar koji nece nametnute strane odluke, a ti s druge strane prihvatio nametnutu odluku od Srbije. Kontaš? Hehe

ODGOVORITE
Name

javno

20.08.2019 07:24

kazi, necemo mandatara,nek vam bude iz sds ili ko god hoce, imamo svoju zakonodavnu vlast,budzet,policiju,narod a oni nek se puse. narod je uz tebe,a ovi pojedinci sto te napadaju vise nego bakir i komsic nek se lizu sa njima, blokada,pa cemo vidjeti, oni 25 godina tvrde bankrotirala Srpska, a po kontajnerima traze hranu i humanitarnu pomoc traze po Srpskoj, od muke se sami tucu izmedju sebe, nemadana da musliman na muslimana nije nasrnuo, al svoji su , u nasoj Srpskoj mi imamo lojalne nase, malo cvaraka,malo slanine i mirna Srpska

ODGOVORITE
Name

XL

20.08.2019 08:43

U ZVORNIKU JUČE UBIO BRAT ROĐENOG SVOG BRATA!!!

Name

Re

20.08.2019 09:03

Opasan si za okolinu

Name

xyz

20.08.2019 07:25

Ahahhaahha pa ti si bar pragmatičan, promjenićeš ti i politiku i priču ako treba samo da bi ostao na vlasti. Ahahahahah

ODGOVORITE
Name

Posavski gonič

20.08.2019 07:25

Jedno riješenje: Crna lista EU

ODGOVORITE
Name

Zoka kalis

20.08.2019 07:29

Sjeti se naroda samo kad njemu dogori do nokata,da malo vise vodi racuna o obicnom narodu,a ne samo o svojoj g....i ,narod bi ga podrzavao

ODGOVORITE
Name

BL

20.08.2019 07:31

Jel dotle zakuvao radi svoji kriminalni radnji prema narodu propalom u svemu u RS.

ODGOVORITE
Name

Koji blam

20.08.2019 07:34

ali naš stav je jasan - mi pratimo Srbiju i sve što uradi Srbija i mi ćemo uraditi", rekao je Dodik. ............Paako vec pratis Srbiju onda je prati onako kako to ona radi.Pa i Srbija salje godisnji nacionalni plan i ima dobru saradnju sa NATO ali nece postati clanica NATO vec biti neutralna.U cemu je onda problem.Kako ja vidim samo u dodiku je problem jer onda sve sto je krao i pokrao doslo bi na naplatu a on zavrsio u zatvoru.Pa dobro cuvajte moj narode dodika da mu se nebi sta desilo znate ima covjek djecu a tek su stali na noge pa nece valjda sad sve to morat vracati jos u zatvoru biti.

ODGOVORITE
Name

Bakinci

20.08.2019 07:38

Mile ne budali,dobro znaš da igraš kako Ameri kažu!

ODGOVORITE
Name

Srbin

20.08.2019 07:38

Ma to ti ispitujes teren kod naroda i kad si cuo reakcije naroda o nato prisustvu sad se povlacis i glumis srbendu.Zato ste i ostavili mjesec dana prostora da cujete reakcije naroda i stav Srbije.

ODGOVORITE
Name

Zvrk

20.08.2019 07:39

Tako je milojice. Jedini ko je faca u ovom tvom tamnom vilajetu si ti. Ti mozes sve, sve ti je dozvoljeno, sve ti je oprosteno. A boliteikurac imas lud da si papir tako da jebetisezasve, narod placa sve cehove.

ODGOVORITE
Name

Braca

20.08.2019 07:39

Ha,ha, ha.... Čovjek je polupao lončiće.......Je li to zato što ne prolazi njegov lopov Tegeltija? Ti si tu Buraz da slušaš i izvršavaš šta ti se kaže; -https://www.youtube.com/watch?v=vazlyV-C6mU&feature=youtu.be

ODGOVORITE
Name

Dzipsi

20.08.2019 07:39

Jel ovaj došao ili odlazi, hoćemo li mu poželjeti dobrodošlicu ili sretan put?

ODGOVORITE
Name

Milojko

20.08.2019 07:39

Mogla bih nas koštati ova zadnja izjava...vidjećemo...

ODGOVORITE
Name

re

20.08.2019 08:33

Nece,ovaj bi guzice dao da ostane na vlasti.

Name

Inat

20.08.2019 07:42

Treba formirati vlast na nivou bh bez snsd sarovic treba biti presjedavajuci dodiksamo pravi tenzije u regijonu ja nemogu zamislit da snsd brani interese rs jer njihdevedeset posto uopste nije stvaralo. Rs

ODGOVORITE
Name

Re

20.08.2019 07:48

Dok se ti kurcis I krijes iza Srbije I Rusije RS svaki danom ostaje bez : Ljudi, djece, omladine , investicija, privredu nema, ostalo propada ...

ODGOVORITE
Name

Logicno

20.08.2019 07:49

Ni u jedan vojni savez netreba,osim EU i evropske vojske u buducnosti.....

ODGOVORITE
Name

007 Бонд

20.08.2019 07:49

Границе Републике Српске су нацртане на америчком војном броду. Дејтон има 10 000 страна. Знали су Американци те 1995, и то још док су озакоњивали и осигуравали Републику Српску- да ће то тако да буде. Да нису подржали и испланирали олују, да Крајина није пала, да нису подржали независност Косова и Црне Горе- данас ни Срби били на америчкој страни. ... И зато вам све џабе. Пре ће Република Српска да постане део Србије (покрајина Србије) него што ће да уђе у НАТО. А и ако Р.Српска уђе у НАТО- то ђе бити само као део Србије. ... И џабе вам блокаде. Бошњацитим блокадама сами себи штате. Федерација нема никог свог, а Српској је Србија одмах уз исток преко Дрине, и држаће се заједно.

ODGOVORITE
Name

kako da ne

20.08.2019 08:11

..i sta je bilo kad si se probudio ?

Name

Marko

20.08.2019 07:57

Sto ti je seljacina nezahvalna,zahvaljujuci Amerima dosao na vlast,sad se kur*i najvecoj sili na svijetu Zamislite da je on predsjednik Amerike,koliko je silan,potrao bi pola svijeta.Narod ce platiti rezultate njegove politike,naravno potpuno zasluzeno jer biraju redovno barabu da odlucuje u njihovo ime.

ODGOVORITE
Name

borac

20.08.2019 07:57

Sto te sikira NS ionako se radi po tvom diktatu

ODGOVORITE
Name

mislim

20.08.2019 08:04

Tesko je razumjeti Dodika pa Amerika nam je dala entitet i garantovala dejtonski sporazum a ti koji ni ratovo nisi sad kazes ko i j.be pa da li si normalan i stidi se zrtava.

ODGOVORITE
Name

Dijaspora

20.08.2019 08:06

Aj ne KENJAJ vise i ti Baja i tvoj premijer i ANP i NATO i ostala kenjarija!! Da je NATO htio primio bi BiH vec 2009. ili 2010. kad ste ti i Radmanovic KLECALI na koljenima Briselu da vas primi u NATO.... Idi citaj ZAKON koji ste ti, Spiric i Radmanovic izglasali 2009. za ulazak u MATO

ODGOVORITE
Name

Stojan

20.08.2019 08:09

Kad zagusti ovaj kriminalac Dodik odmah se krije iza naroda i podmece njihova ledja.

ODGOVORITE
Name

re

20.08.2019 09:38

a narod stoka , pa svaki put prijeđe žedan preko vode

Name

Mr.

20.08.2019 08:26

To Mile, nedaj srpsku. Jescemo korjenje sledecih 100 godina ako treba.

ODGOVORITE
Name

Pitanje???

20.08.2019 08:27

Jeli 2009 godind potpisan plan za aktivaciju za Nato od dotičnog?Da li dotični smije u SAD?Zašto dotični pominje NS samo kad gori ispod nogu??Zbog čega toliki strah zbog sopstvenih grešaka....

ODGOVORITE
Name

re

20.08.2019 09:39

dotični je zaslužio da ga se razapne

Name

Rubikon

20.08.2019 09:11

Jel moguce da se sveta data srpsk rijec uvijek svodi na laz .

ODGOVORITE
Name

Dosta Više

20.08.2019 09:13

Dosadan si sa svojom pričom. Vrijeme je da sjašiš sa grbače ovom Narodu-O.dj.. i!!!

ODGOVORITE
Name

A što rasturaju Dodika

20.08.2019 09:18

Kao beba zvečku... Ako, i treba, lako je pokrasti glasove u RS i uzeti vlast... Ovde ne prolaze njegove bravure.

ODGOVORITE
Name

Dok je ovaca - biće i šišanja

20.08.2019 09:30

Mile, aj ne seri tako ti Boga. Sve ti korumpirano i ovjenčano teškm kriminalom u RS, godinama. Pored toga tlačiš narod i gušiš slobodu izražavanja građana (što se jasno vidjelo i dalje vidi kroz pokret Pravda za Davida), postupaš kao najveći diktator. Tvoj režim ubija one za koje ti misliš da su nepodobni, neposlušni, koji su se oteli tvojoj kontroli, koji su čestiti i sposobni pa ih se bojiš. Čovjek u RS ne smije da misli suprotno od tebe, jer je odmah, ekspresno označen kao pokretna meta, strani plaćenk, rušitelj RS-a. Ostaje bez posla i obstruiran na sve načine. Samo si ti pravi, jedini i veliki srbin, al koji rata nije vido, jer si švercer tada bio. Unosan posao u ta zla vremena rata. Pogledaj kakav su ti šjam direktori javnih ustanova širom Srpske, pogledaj kolone mladih sposobnih ljudi kako bježe iz RS u druge zemlje. Bježe odave, al bježe i ljudi (čitave porodice) koji dobro žive, neće da ostaju ovdje, da gaje svoju djecu u ovako lošem i bolesnom ambijentu, za koji ti al samo ti kažeš da se živi bolje nego u Švajcarskoj. U ambijentu gdje je postalo moralno sve ono što nije moralno. Sjeti se svoje predizborne rečenice na Palama, gdje si jasno i nedvosmisleno putem medija poručio građanima, koja glasi od prilike ovako, DŽABA VAM ŠTO STE MLADI, LIJEPI, SPOSOBNII, PAMETNI, AKO NISTE PODRŽANI OD PARTIJE (VLADAJUĆE). E stoko , šta uradi od ovog naroda. Ko ti je minisatr policije, pa iz očiju mu se vidi da je hladnokrvni ubica, onaj koji ne preže ni od čega. Školski primjer psihopatske strukture hladnokrvnog ubice. Pročačkaj malo šta ljudi iz njegovog sela kažu za njega i njegove pretke, ne zna se ko je gori bio. Paklen ste tandem vas dvojica, a sve pod parolom "očuvanja Republike Srpske". Ustašku unuku si postavio za predsjednika Republike Srpske, koja se javno diči i predstavlja velikim uspjehom odobrenu tranšu MMF-a. MMF-a kojeg su sve iole normalne države istjerale iz svoje zemlje kad su vrtili njihove kredite. Al dobro, šta ćeš većina ovog naroda je neuka i lako je uz flašu piva, tanjir pasulja i pjevaljku sa ispalom sisom pod šatorom, dodovorit se tom neukom narodu . Bravo Mile, samo nastavi.

ODGOVORITE
Name

sarajlija

20.08.2019 09:44

Sprem te se spremte...

ODGOVORITE
Name

amnezije

20.08.2019 09:48

Koliko se sjećam i ti si nametnut srpskom narodu pa te nije smetalo...

ODGOVORITE
Name

oko

20.08.2019 09:56

doce do dogovora zar nije svima jasno da samo prave cirkus i na kraju svi ispadnu nacijonalni heroji pa to je vec dogovoreno samo narod zavode tako

ODGOVORITE
Name

trazis podrsku od naroda

22.08.2019 19:57

Tražiš podršku od onog naroda koji si doveo do prosjackog stapa a primorao svojom politikom na iseljenje,,ili od onog naroda koji si rastjerao sa privatnom milicijom sa trga krajine koji je samo trazio pravdu za ubijenog mladica,,ili cek da se prisjetim..od onog naroda koji si prevario ublehom o nekom odcepljenju,,nezavisnosti..Ja samo ne razumijem ovaj narod da i dalje dopusta da ga vodi neko kao ti

ODGOVORITE