Ne, Zvezdine navijače neće izbacivati sa stadiona!

Čak i ako budu sedeli van sektora za goste! Pod uslovom da se budu ponašali u skladu sa pravilima u Švajcarskoj. . .

Fudbal 20.08.2019 | 10:51
Ne, Zvezdine navijače neće izbacivati sa stadiona!
Red Bul Salcburg je bio velikodušan. Ili neoprezan. Nije ni toliko bitno, cela je Evropa videla da Crvena zvezda može da i van Beograda sebi obezbedi domaćinsku atmosferu. U Salcburgu takvu najezdu gostujućih navijača nisu videli, a širom Starog kontinenta i drugi su izvukli pouke.

Pa je tako i Jang Bojs dozvolio samo članovima kluba da kupuju ulaznice za sektore predvođene za domaće navijače. S tim da jedan član kluba može da kupi ulaznice za još šestoro.

Dakle, ima tu prostora da Srbi sa članskom kartom Jang Bojsa – a verovatno da ima i takvih – ili oni sa prijateljima među članovima kluba Zvezdi donesu još koji par dlanova pored onih 2.000 inače predviđenih za gostujuće navijače.

U pojedinim srpskim medijima se međutim pojavila informacija da će svi navijači sa obeležjima gostujućeg kluba biti izbacivani sa stadiona ako se nađu u sektoru predviđenom za goste?! U Bernu zvanično uveravaju: nije istina.

“To nije tačno. Naravno da član kluba može da na utakmicu povede i prijatelja srpskog porekla. Niko neće biti izbačen sa stadiona sve dok se ponaša kako dolikuje“, kaže portparol Jang Bojsa Albert Štaudeman, a prenose švajcarski mediji.

Jedini problem je dakle – pronaći kartu. Uvereni smo, biće tu i više od 2.000 Zvezdinih navijača.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar